Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Προσκύνησε τους μετανάστες και τους “αλληλέγγυους” του ΣΥΡΙΖΑ. Δοξάστε την!».


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ



Η κυβέρνηση νομιμοποιεί τους 300

Την κερκόπορτα για τη δημιουργία πολυάριθμων εθνολογικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στη χώρα μας ανοίγει η απόφαση της κυβέρνησης να υποκύψει στον ωμό εκβιασμό των απεργών πείνας του "Υπατία" και των συνοδοιπόρων τους.

Η ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους θεωρείται...
 βέβαιο ότι θα ενθαρρύνει εκατομμύρια μετανάστες από κράτη του Τρίτου Κόσμου να "εισβάλουν" μαζικά στην Ελλάδα και μετερχόμενοι με τη σειρά τους παρόμοιες μεθόδους να επιδιώξουν τη νομιμοποίησή τους. Οσο για τους περίπου δύο εκατομμύρια αλλοδαπούς που ζουν παράνομα στη χώρα μας, αυτοί εμμέσως και διά της πλαγίας οδού (μέσω του επικοινωνιακού τρικ της εξάμηνης ανοχής που συνεχώς θα ανανεώνεται) θα αποκτήσουν με την πάροδο του χρόνου άδεια παραμονής και εργασίας.

Ηδη το "χαλί" στρώθηκε με τη μείωση στα οκτώ χρόνια αντί των 12 που είναι σήμερα, των ετών που απαιτούνται για τη νομιμοποίηση ενός αλλογενούς.

Ετσι ένας λαθρομετανάστης πολύ απλά δεν θα κάνει τίποτε άλλο περιμένοντας μόνο να συμπληρώσει το παραπάνω διάστημα διαμονής.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει έκθετο στα μάτια της κοινής γνώμης τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που από το τέλος Ιανουαρίου διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα υπάρξει καμία ειδική μεταχείριση γιατί διαφορετικά θα ανοίξει ο "Ασκός του Αιόλου" και κάθε τόσο θα φτάνουν στην Ελλάδα καραβιές μεταναστών που θα ζητούν τη νομιμοποίησή τους.

Είχε σπεύσει μάλιστα να άρει τις άδειες διαμονής που είχαν χορηγηθεί πάλι με εκβιαστικό τρόπο σε 15 από τους 237 απεργούς πείνας.



"ΝΙΚΗΣΑΝ" ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ, ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Αφού τα πήραν κυριολεκτικά "όλα" όσα ζήτησαν οι μετανάστες του Μεγάρου "Υπατία", εκπρόσωποι των οποίων είχαν συναντηθεί προηγουμένως με κλιμάκιο υπουργών, αποφάσισαν να σταματήσουν την απεργία πείνας.

Ο μεγάλος ηττημένος της εξέλιξης αυτής, ο κ. Ραγκούσης, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μιλώντας αόριστα για ανθρωπιστικούς λόγους που επέβαλλαν αυτή την απόφαση, αντί να παραδεχθεί πως κατατροπώθηκε προσωπικά και το προφίλ του υπέστη ανεπανόρθωτη ζημία.

Το θέμα είναι ότι οδηγούμαστε σε δρόμους δύσβατους και επικίνδυνους για τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς νέα καραβάνια απελπισμένων και ρακένδυτων μεταναστών βρίσκονται, και λόγω των εξελίξεων στον αραβικό κόσμο, προ των πυλών της χώρας μας.

Το μόνο βέβαιο είναι, όπως είπε και το μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πέτρος Γιώτης, "ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη" και πως "ο αγώνας των 300 ανοίγει έναν νέο δρόμο ελπίδας".

«Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους, η χώρα θερίζει θύελλες!», λέει η Ν.Δ. για την εξέλιξη που υπήρξε στο θέμα των λαθρομεταναστών. «Με μια πρωτοφανή και απόλυτα ταπεινωτική για την Ελληνική Πολιτεία απόφαση, η κυβέρνηση Παπανδρέου υπέκυψε στον εκβιασμό των παράνομων μεταναστών του Μεγάρου Υπατία και των υποστηρικτών τους, και προχωρεί στη “διά της πλαγίας οδού” νομιμοποίησή τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. «Το κλιμάκιο των υπουργών ενέδωσε ουσιαστικά στα όσα επί ημέρες απέρριπτε με κατηγορηματικό τρόπο και τελικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, που θα καταστήσει τη χώρα μαγνήτη λαθρομεταναστών, συνεχίζοντας στην ίδια και ενισχυμένη γραμμή του απαράδεκτου Νόμου της για τη μετανάστευση», σημείωσε.

Εξάλλου, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η κυβέρνηση υπήρξε άτεγκτη και σκληρή με τους αγρότες, φορτηγατζήδες, γιατρούς, δικηγόρους, φαρμακοποιούς, συνταξιούχους, μισθωτούς, με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Προσκύνησε τους μετανάστες και τους “αλληλέγγυους” του ΣΥΡΙΖΑ. Δοξάστε την!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου