Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: Nα πώς σπαταλούσαν επί ΝΔ τα λεφτά.'Εδωσαν πάνω από 500.000€ για την "Ημέρα της Γυναίκας"



Από τον Νίκο Αναγνώστου
Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για την ... "Ημέρα της Γυναίκας" και την ... "Κοινωνική Υπευθυνότητα" είχε δώσει από το (άσχετο) υπουργείο ...Μεταφορών το 2009 ο Ευρ. Στυλιανίδης που πρέπει (δυστυχώς) να πληρωθούν τώρα!
Διαβάστε και δείτε το ντοκουμέντο εδώ....... 







Αυτή η απόφαση που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ενδεικτική του τρόπου που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα η κυβέρνηση της ΝΔ. Απόφαση για την πληρωμή 575.431 ευρώ που πρέπει υποχρεωτικά να γίνει και την οποία υπέγραψε ως υπουργός Μεταφορών ο Δημήτρης Ρέππας.

Ας δούμε τι αφορά η απόφαση αυτή:

-"Επικοινωνιακό πρόγραμμα" 183.168 ευρώ για την "Ημέρα της Γυναίκας" που υλοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2009, όταν υπουργός Μεταφορών ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

-"Επικοινωνιακό πρόγραμμα" για την "Κοινωνική Υπευθυνότητα", 342.877 ευρώ τον Μάιο του 2009 όταν υπουργός ήταν και πάλι ο Ευρ. Στυλιανίδης.

-"Διάφορες μεμονωμένες καταχωρήσεις" σε εφημερίδες για "διάφορες δράσεις" του υπουργείου τα έτη 2007-2008-2009. Δηλαδή όταν ήταν υπουργοί ο Κ. Χατζηδάκης και ο Ευρ. Στυλιανίδης. Συνολικού ύψους 49.384 ευρώ.

Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι λίγους μήνες πριν από τις εκλογές "δόθηκαν" περίπου 525 χιλιάδες ευρώ για την Ημέρα της Γυναίκας και την Κοινωνική Υπευθυνότητα από το ...υπουργείο Μεταφορών!!! Αντε τώρα να βρει κανείς τι σχέση μπορεί να έχει η διαφήμιση γι' αυτά τα δύο θέματα με το ...υπουργείο Μεταφορών. Καμία σχέση. Και μάλιστα για...

τόσα λεφτά. Επίσης οι διαφημίσεις "δόθηκαν" αλλά ...δεν πληρώθηκαν. Και πήγε τώρα ο λογαριασμός στο υπουργείο που πρέπει υποχρεωτικά να τον πληρώσει...


πηγη: press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου