Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι χλιδάτες διακοπές του Λοβέρδου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. 430€ η διανυκτέρευση!!! (ΦΩΤΟ)




Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται, οι Έλληνες στενάζουν υπό το ζυγό του μεσοπρόθεσμου, η κυβέρνηση ανακοινώνει το ένα φορομπηχτικό μέτρο πίσω από το άλλο… ο Α. Λοβέρδος λιάζεται σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Ο υπουργός Υγείας, ακριβώς τη στιγμή που με μαθηματική ακρίβεια στερεί από τον Έλληνα ασθενή κάθε δικαίωμα στην υγεία του (αφού σε λίγο καιρό τα φάρμακα είτε δε θα υπάρχουν στα φαρμακεία της χώρας μας, είτε θα είναι πανάκριβα), κάνει διακοπές σε resorts που ούτε στα όνειρά του μπορεί να δει ο μέσος συμπολίτης μας!







Η εν γένει προκλητική συμπεριφορά του υπουργού Υγείας, έλαβε αυτή τη φορά σάρκα και οστά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Στο πεντάστερο....

 Plaza Resort της Αναβύσσου (που θεωρείται συνώνυμο της απόλυτης χλιδής) ο Α. Λοβέρδος πέρασε στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας, γράφοντας –προφανώς…- στα παλαιότερα των υποδημάτων του έναν ολόκληρο λαό, που οδηγείται καθημερινά πιο κοντά στην ανέχεια και την εξαθλίωση, που ο ίδιος και η κυβέρνηση στην οποία ανήκει τον σπρώχνουν κάθε ώρα και πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού.



Κι αφού ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει αποδράσεις χλιδής, με την κάθε ευκαιρία, εμάς τους υπόλοιπους θα κάτσει να σκεφτεί; Και, βέβαια, ο Α. Λοβέρδος δεν επιλέγει ό,τι κι ό,τι όταν πρόκειται για την προσωπική του καλοπέραση. Το plaza resort στην Ανάβυσσο, όπου βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος –την ώρα που άλλοι έδιναν μάχες στις πλατείες– είναι για λίγους «εκλεκτούς».







Το ξενοδοχείο με το μοντέρνο ιταλικό design, με τα γκουρμέ εστιατόρια, τα γήπεδα του τένις, τα γήπεδα 5x5, την 25μετρη πισίνα, τα beach bars, τους κήπους, τα πριβέ μασάζ στο δωμάτιο κ.ο.κ. σίγουρα δεν απευθύνεται στον «καθέναν». Ούτε και οι τιμές των δωματίων του, βέβαια. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, αφού η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων θα «άλλαζαν δρόμο» μόλις άκουγαν για τιμή δωματίου 430 ευρώ τη βραδιά!






Μιλάμε για ποσό που αντιστοιχεί στο επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, ή σε μια σύνταξη του Ταμείου της Γενικής Τράπεζας. Με άλλα λόγια για τα χρήματα με τα οποία ο άνεργος ή ο συνταξιούχος καλείται να ζήσει έναν ολόκληρο μήνα!



 
 
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου