Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η πισίνα του Φ.Πετσάλνικου πρωτοσέλιδο



Θέμα έχει προκύψει με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο μετά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τα έργα και ημέρες του τέως Υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα που τον Δεκέμβριο του 2007 είχε εντοπισθεί να έχει


μετατρέψει ένα «αναψυκτήριο» στο Κορωπί αυθαίρετα σε κατοικία και αναγκάστηκε να παραιτηθεί, φαίνεται πως ζήλεψε ο............

Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Σύμφωνα με έκθεση αυτοψίας σε ακίνητο που ανήκε στον ίδιο και μεταβιβάστηκε... στα δυο του παιδιά Αλέξανδρο και Δανάη καθώς και στη σύζυγό του Μαρίλε, έχει κατασκευάσει αυθαίρετα 45 τετραγωνικά πισίνα (5,00*9,80), ισόγειο κτίσμα, διαστάσεων 60 τετραγωνικών (6,00*10,00) και 38,44 τετραγωνικά προσθήκη στο κυρίως κτίσμα της κατοικίας. Μετά την αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα «δημοκρατία» προκύπτει μείζων θέμα για τον Πρόεδρο της Βουλής, που οφείλει πλέον (παρά τη αλλαγή ιδιοκτησίας σε συγγενικά του πρόσωπα) να μιμηθεί την κίνηση του κ. Μαγγίνα και σε αυτό το επίπεδο. Ή να αποδείξει το εσφαλμένο της έκθεσης αυτοψίας και να δώσει πειστικές εξηγήσεις ή να ακολουθήσει το δρόμο της παραίτησης.



www.zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου