Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στρος Καν: Οι Ελληνες βαθιά μέσα στα…σκατα! Tώρα ποιος είναι μές στα σκατα;




Ποιος θα το πίστευε; Ο Ντομινίκ στην φυλακή! Βλέποντας την εικόνα του Ντομινικ στην Νέα Υόρκη, έχοντας τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες ένιωσα η αλήθεια είναι μια ευχαρίστηση. Ο βιαστής χωρών και καμαριέρων να αντιμετωπίζεται από την αστυνομία των αμερικανών, σαν εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου!







Τα χαζοαμερικανάκια δεν λέμε; Τα χαζοαμερικανάκια τουλάχιστον σε επίπεδο μηνύσεων και αγωγών αντιμετωπίζουν και τις δύο πλευρές της υπόθεσης το ίδιο, ανεξάρτητα απο την κοινωνική καταξίωση ή την θεσμική θέση που ο εκάστοτε μηνυόμενος ή μηνυτής κατέχει….







Φαντάζεστε να είχε συμβεί το ίδιο περιστατικό στην Ελλάδα; Τι θα είχε γίνει;






1. Εαν η καμαριέρα προσπαθούσε να μηνύσει τον Στρος καν, η αστυνομία θα αργούσε περίπου 1 με 1:30 ώρα και αφού ερχόταν θα προσπαθούσε να μεταπείσει την παθούσα.


2. Εαν η παθούσα δεν άλλαζε γνώμη δεν απέσυρε την μήνυση, η ασφάλεια του Στρος Κάν ή η ασφάλεια του ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΕ θα την πλάκωνε στο ξύλο μέχρι να αλλάξει γνώμη.


3. Εαν ξέφευγε απο την ασφάλεια του Στρος πορνογεραν, τότε θα έπρεπε να αποφύγει τους ελεύθερους σκοπευτές που το παρακράτος κουκουλώματος θα είχε στήσει μη τυχόν και διαφύγει η βιαζόμενη και ξεμπροστιάσει την ανωμαλία που έχουν συνήθως οι άνθρωποι που κατέχουν αυτές τις θέσεις.


4. Εαν ξέφευγε και απο αυτούς και πήγαινε σε κάποιον εισαγγελέα να καταγγείλει το περιστατικό, τότε όλοι οι εισαγγελείς τρεμούμενοι την ανάληψη μιας τόσο βαριάς υποθέσεως θα την κοπανούντω αμέσως!!!


Και φυσικά όλα τα πασοκοκάναλα θα την είχαν περιλάβει αποκαλώντας την τρελή, ναρκωμανής, πόρνη, στημένη κτλ.






Πολύ έτρεξαν να μιλήσουν για συνομωσία. Ας μην προτρέχουμε. Ίσως κάποιοι να εκμεταλεύτηκαν το πάθος του και να του έριξαν το τυράκι και να τσίμπησε… Ίσως απλά είναι ένα περιστατικό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τρομαγμένη φάτσα του που δείχνει σοκαρισμένη. Εαν όντως του την είχαν στήσει δεν θα μιλούσε για σκευωρία;






ΠΗΓΗ: ant-ntp.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου