Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Παρέδωσε τη χώρα σε Γάλλους, Γερμανούς, Αμερικανούς




Ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε! Στο όνομα της «σωτηρίας» της πατρίδας, παραδίδει τη χώρα και το λαό σε Γάλλους και Γερμανούς. Παραδίδει τη χώρα στους ίδιους που «χρωστάμε» (;) τα περισσότερα (στις τράπεζές τους δηλαδή). Η αποστολή του ολοκληρώθηκε. Και να μη ξεχνάμε… Αιγαίο – Κύπρο και πλούσια φυσικά κοιτάσματα τα έχει δώσει ήδη σε Αμερικανούς και Ισραηλινούς! Τεμαχίζει την Ελλάδα στα «τρία» και θέτει τη χώρα υπό τριμερή εκμετάλλευση και κατοχή! Ή μάλλον έτσι νομίζει, γιατί τον ελληνικό κυρίαρχο λαό κανείς δεν ρώτησε. Ο ίδιος δήλωσε εξάλλου ότι «δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος»… Η τελευταία κουβέντα όμως θα ειπωθεί από τα στόματα των Ελλήνων και να είναι βέβαιος, ότι κάθε του υπογραφή θα ακυρωθεί από τη Μεταπολίτευση που πλησιάζει.
Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί από το apospasma.gr:
ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΣΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
Η τρόικα και τεχνικοί εμπειρογνώμονες τεχνοκράτες από τη Γαλλία και τη Γερμανία, αναλαμβάνουν όχι μόνο τα ηνία της χώρας, αλλά και την υλοποίηση των σκληρών μέτρων που συμφώνησε, υπέγραψε, δεσμεύτηκε και ψήφισε η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση αποδείχθηκε αδύναμη και χωρίς αντοχές για να αναλάβει την διάσωση της χώρας, αλλά και τις δεσμεύσεις της απέναντι στους δανειστές μας.
Οι καθυστερήσεις μας έβαλαν σε … επιτήρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών και επαφών της κυβέρνησης με Ευρώπη και Αμερική αφορούσε ακριβώς αυτές τις εξελίξεις και διαδικασίες, οι οποίες μάλιστα, οριστικοποιήθηκαν στα ραντεβού Μέρκελ και Σαρκοζί που είχε ο Πρωθυπουργός.
Οι … δουλειές δηλαδή του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό, γιατί εξακολουθεί να βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι ήταν να φανεί ότι η Ελλάδα «προσκαλεί» και «χρειάζεται» τη βοήθεια και την τεχνογνωσία Γάλλων και Γερμανών εμπειρογνώμων.
Στις δηλώσεις άλλωστε Παπανδρέου και Σαρκοζί το ακούσαμε ξεκάθαρα.
Ο Παπανδρέου δήλωσε ότι «ζητάμε τη βοήθεια και Γάλλων εμπειρογνωμόνων να έρθουν να … δουν τις προσπάθειές μας». Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε κάποιους να μας «κοιτούν» όταν … προσπαθούμε. Απλώς, ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να πει κάτι που ίσως να μην ήθελε κατά βάθος ή να μην συμφωνούσε απόλυτα.
Ο Σαρκοζί από την πλευρά του δήλωσε ότι «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί τους Γάλλους εμπειρογνώμονες».
Η Γαλλογερμανική πρωτοβουλία που ακούμε τις τελευταίες ημέρες, αφορούσε ακριβώς την αποστολή Γάλλων και Γερμανών εμπειρογνωμόνων που σε συνεργασία με την τρόικα – και καθόλου με την ελληνική κυβέρνηση – θα υλοποιήσει όλα τα μέτρα που συμφωνήθηκαν και τα οποία δεν μπορεί να προωθήσει η κυβέρνηση λόγω του … πολιτικού κόστους, όπως π.χ. οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Έτσι εξηγείται και ο ξαφνικός έρωτας της Μέρκελ.
Εδώ να παραθέσουμε και άρθρο της «ΑΥΓΗΣ»:
Σχέδιο Eureka για το μεγάλο ξεπούλημα
Να πάρουν και τα «ασημικά» της Ελλάδας έναντι πινακίου φακής ετοιμάζονται οι Γερμανοί και οι άλλοι μεγάλοι ευεργέτες – δανειστές της χώρας με τη σύμπραξη της κυβέρνησης.

Η γαλλική οικονομική εφημερίδα «La Tribune» αποκάλυψε χτες «μυστικό» σχέδιο της εταιρείας Roland Berger, κατά παραγγελία του Βερολίνου, για την εκποίηση «πακέτου» δημόσιας περιουσίας 125 δισ. ευρώ από εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και θα ελέγχεται από ευρωπαϊκό οργανισμό.
Με τα 125 δισ. η Ελλάδα θα αποπληρώσει μέρος των υποχρεώσεων της προς την ΕΚΤ και τον μηχανισμό στήριξης με συνέπεια να μειωθεί το δημόσιο χρέος κατά το ένα τρίτο περίπου. Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ., η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο. Αν είναι μικρότερο θα καλύψει τη ζημιά! Παρότι χθες υπήρξε μεγάλη δημοσιότητα του θέματος, επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε από καμιά πλευρά. Ισως δεν είναι τυχαίο ότι στο δείπνο Μερκελ-Παπανδρέου, προχτές το βράδυ στο Βερολίνο, παρακάθισε και ο διευθύνων σύμβουλος του νεοσύστατου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων κ. Μητρόπουλος.
Και τέλος, να υπενθυμίσουμε τι είχε γραφτεί την προηγούμενη εβδομάδα:
Ένας όρος για τη διάσωση της Ελλάδας, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει μείνει επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αυτός ο οποίος προβλέπει ότι αν τελικώς η χώρα μας δεχθεί την εφαρμογή του plan b, πέραν όλων των άλλων, θα πρέπει να αποδεχθεί την καθολική και ιδιαιτέρως σκληρή επιτροπεία της από την Γερμανία, σε όλο το φάσμα της οικονομικής της πολιτικής!

Ο λόγος είναι απλός. Όπως εξηγείται αρμοδίως, με το κούρεμα του χρέους, που θα επιφέρει το εν λόγω σχέδιο, αυτομάτως αποκόπτεται κάθε προοπτική εξεύρεσης κεφαλαίων από την Ελλάδα στις ελεύθερες αγορές. Κατά συνέπεια, η χώρα θα παραμείνει σε καθεστώς απομόνωσης, για τουλάχιστον μια 10ετία, όπως προβλέπει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ.Β.Σόιμπλε.
Κατά συνέπεια, λεφτά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της θα έχει λαμβάνειν μόνο από τα κοινοτικά ταμεία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, βασικός τροφοδότης είναι το γερμανικό δημόσιο. Το οποίο θα απαιτήσει και θα εξασφαλίσει την απόλυτη επιτροπεία της Ελλάδας. Αυτό θα ξεκαθαρισθεί στον κ. Γιώργο Παπανδρέου και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Βερολίνο, μέσα στην εβδομάδα. Και γι αυτό το ταξίδι αυτό γίνεται ακόμα πιο κρίσιμο…
Το tsantiri λέει: Πρώτα μας εξαθλίωσε, όσο μπορούσε, και τώρα μας υποδουλώνει και μας ξεπουλά! Και όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο που στηρίζουν την προδοτική του πολιτική! Έλληνες, όσοι ακόμα αισθάνεστε Έλληνες, όσοι ακόμα συγκινήστε στο άκουσμα των λέξεων «δημοκρατία» και «πατρίδα», προετοιμαστείτε για αγώνα σκληρό, μακρόχρονο, επίμονο! Η ώρα του νέου ΕΑΜ τώρα έφτασε και εάν η «παραδοσιακή» Αριστερά με τις αγκυλώσεις και αδιέξοδά της δεν μπορεί να το δημιουργήσει, τότε είναι υποχρέωση του δημοκρατικού λαού να αυτο-οργανωθεί και να 
τσακίσει τους δωσίλογους!

http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου