Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!




Εκστρατεία διάσωσης της χώρας
Ξεκίνησε
Το ισχυρότερο διαδίκτυο του κόσμου

Την ώρα που το 5% του κόσμου, το «αφηνιασμένο ιππικό» του κέρδους, καπλάζει και ποδοπατάει το 95% της γης…
Την ώρα που υποκρίνεται, ότι δεν ξέρει, δεν βλέπει, δεν ακούει, το διεφθαρμένο παγκόσμιο πολιτικό διευθυντήριο…
Την ώρα, που το ξέφρενο πάρτυ απληστίας και επίδειξης των λεφτάδων τρέχει τον κόσμο στο τέλος του, στον κάτω κόσμο, εκεί που δεν υπάρχουν εξαιρέσεις…
Την ίδια ώρα, γεννιέται και η μεγάλη ελπίδα!
Το θαύμα της τεχνολογίας που χρηματοδότησε ο πλούτος για πάρτη του. Τώρα, στρέφεται εναντίον του!
Γίνεται, υπερόπλο των πολλών, των καταφρονεμένων, των πεινασμένων.
Έντρομη, η εξουσία του χρήματος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει –όπως τα επίγεια ΜΜΕ- τη διαδικτυακή υπερδύναμη που η ίδια έφτιαξε.
Τώρα, βλέπει ότι δεν λογοκρίνεται το ίντερνετ. Το υπερπέραν!
Από το υπερπέραν, σήμερα, βγαίνει γιγαντιαία – και ακούγεται- η φωνή των λαών.
Από το υπερπέραν, ξεσηκώνονται –οργανωμένα πια- εκατομμύρια άνθρωποι. Όλοι οι λαοί.
Από το υπερπέραν, για πρώτη φορά στην ιστορία της, απειλείται η Γουόλ Στριτ. Η μήτρα ανισότητας της ανθρωπότητας.
Από το υπερπέραν, έρχεται σήμερα, και η τεράστια στήριξη στους Έλληνες και την Ελλάδα.
Διαβάστε, τα τηλεγραφήματα του «Ρόιτερ» και θα καταλάβετε ότι υπάρχει ζωή.
Ότι η Ελπίδα δεν έχει χαθεί!

Παγκόσμια εκστρατεία για τη διάσωση της Ελλάδος και της ελληνικής οικονομίας «με μέτρα που να ωφελούν τους πολίτες και όχι τις τράπεζες», προωθεί η διαδικτυακή κοινότητα Avaaz, με μέλη που ξεπερνούν τα 9,5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και δεκάδες επιτυχημένες δράσεις στο ενεργητικό της. «Η Avaaz είναι περισσότερο δημοκρατική και θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική από τα Ηνωμένα Έθνη», υποστηρίζουν διεθνή ΜΜΕ, που χαρακτηρίζουν την κοινότητα διαδικτυακού ακτιβισμού «φαινόμενο».
Ήδη οι υπογραφές από πολίτες του κόσμου που στηρίζουν το αίτημα «Λαοί εναντίον Τραπεζών», στην ιστοσελίδα τους αγγίζουν τις 500.000. Και οι ακτιβιστές που έχουν ιδρύσει την Avaaz πιστεύουν ότι στέλνουν ένα δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα στο πολιτικό κατεστημένο.
Η Avaaz (σημαίνει φωνή σε αραβικές διαλέκτους) ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να γίνει η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι πολίτες του πλανήτη θα αλλάξουν τον κόσμο που έχουμε και θα τον μετατρέψουν στον κόσμο που θέλουμε να έχουμε.
Στο κείμενο της εκστρατείας «Λαοί κατά Τραπεζών» αναφέρεται:
«Ως πολίτες που ανησυχούν για την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας σας καλούμε να αλλάξετε ολοκληρωτικό το προτεινόμενο πακέτο στήριξης της Ελλάδος. Πρέπει να αναθεωρηθεί ώστε να διασφαλίζεται ότι τα χρήματα των πολιτών χρησιμοποιούνται για το δημόσιο καλό και όχι για την ανταμοιβή των τραπεζών και ή των καιροσκόπων που έχουν υποβοηθήσει τη δημιουργία της κρίσης. Είναι απίστευτο, οι κυβερνήσεις μας κάνουν και πάλι το ίδιο, δίνουν τα χρήματα των φορολογουμένων στις τράπεζες.
Πρέπει οπωσδήποτε να διασώσουμε την Ελλάδα και να σώσουμε την Ευρώπη. Όμως, το πακέτο διάσωσης αναγκάζει τους φορολογούμενους να πληρώσουν τις τράπεζες για το 90% των ανόητων επενδύσεων τους. Οι Έλληνες δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ, και δίνουμε πολλά χρήματα στους τραπεζίτες. Και το χειρότερο, περίπου το 30% των χρημάτων μας πάνε σε κερδοσκόπους που βγάζουν τεράστια κέρδη ποντάροντας στη διάσωση. Πως είναι δυνατόν οι κυβερνήσεις μας να έχουν συντάξει σχέδιο διάσωσης για την Ελλάδα το οποίο πλημμυρίζει με χρήματα τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους και δεν αφήνει τίποτα στη χώρα; Η απάντηση είναι ότι οι πολιτικοί ζήτησαν από τους τραπεζίτες να καταρτίσουν τη συμφωνία. Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών μας αποφασίζουν σε λίγες μέρες για το σχέδιο –ας τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα να πάρουν πίσω το σχέδιο και  να το αλλάξουν για να σώσουν την Ελλάδα και όχι τις τράπεζες

http://www.nasostsaganelis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου