Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το πολιτικό … όραμα: Περικοπές, κατασχέσεις, αυτόφωρο, εφεδρεία και πολύ ξύλο στους δρόμους!




Οι κατασχέσεις γίνονται στο όνομα του Ελληνικού λαού. Δεν κατάσχεις την περιουσία του Ελληνικού λαού στο όνομα του … Πολιτικού Συστήματος!!!
Περικοπές, κατασχέσεις, αυτόφωρο, εφεδρεία και πολύ ξύλο στους δρόμους! Αυτό είναι το όραμα της Κυβερνώσας παράταξης για τον Ελληνικό λαό. Από την μέρα που ανέλαβε την εξουσία τούτη η Κυβέρνηση, αν ψάξει κανείς να βρει... το όραμά της για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων όπου γης, περικλείεται στις λέξεις που σας προανέφερα. Πουθενά λόγος για ανάπτυξη, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία και ισοκατανομή των βαρών της οικονομικής κρίσης.
Λες και κάποιοι βάλθηκαν, να τιμωρήσουν τον Ελληνικό λαό, για τις απάτες , τις μίζες και το στρεβλό πολιτικό σύστημα που διαφεντεύει την χώρα μας!
Περικοπές, θα έπρεπε να είχαν κάνει οι πολιτικοί στους μισθούς τους , στις αποζημιώσεις τους και στις συντάξεις τους!
Οι κατασχέσεις γίνονται στο όνομα του Ελληνικού λαού. Δεν κατάσχεις την περιουσία του Ελληνικού λαού στο όνομα του … Πολιτικού Συστήματος!!! Θα έπρεπε να είχαν γίνει ήδη κατασχέσεις στα περιουσιακά στοιχεία όχι μόνο των πολιτικών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε σκάνδαλα αλλά και όσων από αυτούς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά στους λογαριασμούς τους.
Αυτόφωρο θα έπρεπε να ισχύει για όσους δια της υπογραφής τους, κατασπαταλήθηκε το δημόσιο χρήμα ή χάθηκε σε υπόγειες διαδρομές υπεράκτιων εταιριών.
Ξύλο θα έπρεπε να φάνε, όσοι διόρισαν στο δημόσιο, τους γιους τους και τις κόρες τους αφήνοντας άνεργους νέους που είχαν ικανότητες και όρεξη για δουλειά. Ειδικά όσοι κατάφεραν να κάνουν την υπηρεσία της Βουλής, ένα βιλαέτι με συγγενείς , φίλους και … φιλενάδες !!!
Και τέλος, σε εφεδρεία, δεν μπορεί να τεθεί ένας εργαζόμενος ο οποίος βρίσκεται στη δύση της επαγγελματικής του πορείας, γιατί απλά οι πολιτικοί ταγοί της χώρας είναι άχρηστοι και ανίκανοι να αντιμετωπίσουν μια οικονομική κρίση! Σε εφεδρεία πρέπει να τεθούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί άνω των 50 ετών! Ειδικά οι εβδομηντάρηδες και οι ογδοντάρηδες , που προσπαθούν να κυβερνήσουν την χώρα , με τον καθετήρα και την … πάπια, πρέπει να πάρουν την άγουσα για το σπίτι τους! Αυτοί πρέπει να τεθούν σε εφεδρεία και όχι οι Έλληνες εργαζόμενοι!
Συγνώμη που τα λέω έτσι, εν ψυχρώ, αλλά αν έτσι οραματίζονται το μέλλον του Ελληνικού λαού, ίσως κάποιος πρέπει να τους πει, ότι το όραμά τους αυτό, θα είναι και η … τιμωρία τους!
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής για το aegeantimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου