Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κύριε Πρωθυπουργέ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ξέρετε γιατί;






Όπως το λάβαμε σας το δημοσιεύουμε και ο θεός βοηθός…







Κύριε Πρωθυπουργέ σας γράφει επιστολή ένας πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επί Κώστα Τζίμα.,






ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ και πρέπει να φύγετε από την ΕΛΛΑΔΑ τρέχοντας. ΟΧΙ γιατί η πολιτική σας δεν ήταν σωστή η γιατί το 9,6 έγινε 10,4 ? η γιατί παραλάβατε καμένη Γη η γιατί 1002 γιατί θα μπορούσατε να πείτε και λέτε εξάλλου. Αποτύχατε γιατί απλά δεν έχετε...........

 την ψυχή του Έλληνα και έχετε κάνει ολόκληρη την γη των προγόνων μας να την χλευάζει της γης ο κάθε πικραμένος.






Δεν φτάνουν οι σπουδές στα πανεπιστήμια, θέλει τσαγανό που λέμε εδώ στην Ελλάδα αν έχετε ακουστά το οποίο εσείς δεν ξέρω αν έχετε και όλοι αυτή η κουστωδία που έχετε γύρο σας.


Αν η ΝΤΡΟΠΗ που έχω σήμερα Πρωθυπουργό εσάς είναι ποινικό αδίκημα το e-mail μου είναι στην διάθεση του blog που στέλνω αυτή την επιστολή.






Ο Έλληνας είναι περήφανος μπορεί να καταπίνει πολλά αλλά ουε κι αλίμονο αν σηκώσει το κεφάλι, τα Δεκεμβριανά δεν ήταν τίποτα, πλιατσικολόγοι, αλλοδαποί και κάτι τσιράκια τάχα αριστεριστών χαβαλέ να γίνεται ήταν. Όταν ο Έλληνας επαναστατήσει για τις αξίες τα ιδανικά του, την πατρίδα του, την οικογένεια του, τις ρίζες του, και την περηφάνια του να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε όλοι της γης οι κολασμένοι.


Το μόνο σωστό και πονηρό που θα σας καταλογίσω είναι το ότι δεν έχετε φέρει το μνημόνιο στην Βουλή, πολλοί λόγοι μπορεί να σας έχουν οδηγήσει σε αυτή την πράξη, ίσος όμως και εκεί να κρύβετε η λύση του γόρδιου δεσμού που καλείστε να λύσετε αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι.






Καλά ξεμπερδέματα όπως και να ‘χει …






ΠΗΓΗ: nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου