Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αλήτες πολιτικοί. Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο



Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ


Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 151 21 Αθήνα


Τηλ. 6980 203968


http://www.koutsoukos-anastasios.gr/






Ακόμα ένας πολίτης αυτοκτόνησε για τους Τραπεζίτες…


Όταν ο κ. Παπανδρέου Γιώργος «δεχόταν» τον μεγαλοτραπεζίτη κ. Τζορτζ Σόρος…


Αυτοκτόνησε άλλος ένας πολίτης λόγω χρεών, λόγω των ηθικά υπεύθυνων Υπουργών!


«Δεν υπάρχει Βουλευτική ασυλία, για αυτόφωρα κακουργήματα»!


Ελληνικό Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1..


Ακόμα ένας μάρτυρας στον βωμό των ληστρικών Τραπεζιτών, μέσα στην......



«στημένη» οικονομική κρίση!!


«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος…. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1.


Ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας οι Τραπεζίτες, οι Υπουργοί Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του «αυτοφώρου».


Επισημαίνεται ότι όταν υπάρχει «αυτόφωρο κακούργημα, αδίκημα ανθρωποκτονίας» ο βουλευτής ή Υπουργός σύμφωνα με τον νόμο «περί ευθύνης Υπουργών», δεν καλύπτεται από την λεγόμενη «ασυλία» και συλλαμβάνεται αμέσως!! Και επειδή η ίδια «κακουργηματική τακτική» των Υπουργών συνεχίζεται καθημερινά μπορεί οποιοσδήποτε «έντιμος» Εισαγγελέας να τους συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου χωρίς να ερωτηθεί καθόλου η Βουλή!


Υπάρχει λύση στον φόρο αίματος: η Νέα Σεισάχθεια και η συγκέντρωση όλων των οφειλών των υπερδανεισμένων σε «ένα πακέτο» στο Ταμείο Παρακαταθηκών, που δεν θα ξεπερνά τον 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη, με τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών!!


Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!


Ο 64χρονος επιχειρηματίας στην Αράχοβα, είχε δέσει σκοινί στα κάγκελα του κεντρικού δρόμου δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην ζωή του, λόγω χρεών.


Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις συνομιλίες των «συνεργατών των γραφείων ενημέρωσης – δικηγορικών γραφείων εκβιαστών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση…


Με την ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου για «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών…», να εισαχθεί διάταξη, ή να εκδοθεί εγκύκλιος «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα δάνειο «πακέτο», με χαμηλό επιτόκιο, των υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων» στο οποίο η μηνιαία δόση δεν θα υπερβαίνει το 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη.


Στην ποινή των πολιτών , οι Τραπεζίτες , όρισαν φόρο αίματος: Να αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, ως θυσία στους Τραπεζίτες και εκατομμύρια υπερδανεισμένοι πολίτες να κατασπαράσσονται ψυχολογικά κάθε μήνα από τους ληστρικούς Τραπεζίτες και την μαφία των γραφείων ενημέρωσης – εκβιασμού – πλειστηριασμών του σύγχρονου Μινώταυρου.


Ξυπνούν σιγά - σιγά οι ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, ενώ στην Αθήνα ο ύπνος συνεχίζεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου