Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

ΑΞΙΟΣ:Νόμπελ Οικονομίας 2011...
Κατόρθωσε να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την εισφοροδιαφυγή και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά .Εντόπισε όλο το πρόβλημα της οικονομίας σε αυτούς που η βουλή των Ελλήνων (!!!!) έδωσε κίνητρα να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία κάτω των 60 ετών,για να πουληθούν πιο εύκολα οι επιχειρήσεις.


Εξαίρεσε τους απόστρατους για την τεράστια προσφορά τους (βλέπε δηλώσεις Πάγκαλου) που με υπηρεσία 20 και 22 χρόνων παίρνουν...σύνταξη στα 44 χρόνια τους.


Και τέλος έκανε ότι μπορούσε για να κατασπαράξει τις συντάξεις με ΛΑΦΚΑ, ΜΑΦΚΑ, ΛΑΚΤΑ και άλλα λόγια αγαπιόμαστε,και να καλύψει αυτά που έφαγαν οι κυβερνήσεις από τα ταμεία(1981-2009) και να μειώσει και τις επικουρικές που είναι λεφτά των εργαζομένων που τα εμπιστεύτηκαν στο κράτος να τα διαχειριστεί και τα έφαγε σε βίλες.


Το επιστημονικό οικονομικό δυναμικό της χώρας νιώθει δέος μπροστά σε ένα μαθηματικό που κατόρθωσε να τονώσει την ύφεση με περικοπές μισθών και συντάξεων.


Κέρδισε δε την υποψηφιότητα έναντι του κ.Λοβέρδου λόγω της ιδιαίτερης γνώσης του σαν συνδικαλιστής,και επαφής του με την κοινωνία.


Οι συνήθως ύποπτοι Μισθωτοί ,συνταξιούχοι,οικοδομές και αυτοκίνητα σας ευχαριστούν για την ίση μεταχείριση που τους επιφυλάξατε με τα μέτρα εναντίον τους ,ίδια μέτρα που λάβατε για τους καταχραστές ,κλέφτες και εξαγωγείς χρημάτων που κυκλοφορούν ανάμεσα σας μας.


Κατόπιν όλων αυτών σήμερα προήχθη σε υπουργό.... με υφυπουργό άλλο συνδικαλιστή ,οικογενειακές υποθέσεις.


Οι Αχαιοί ξέρουν και θυμούνται !!!!!!!!!

 
Από τον Γιάννη Μυλωνάhttp://syllektiko-pazari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου