Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: Ετσι θα ρίξουμε τον φράχτη της Αστυνομίας




Tον είδαμε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2 βδομάδες την Τετάρτη 15 Ιουνίου και πιθανότατα θα τον δούμε και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου όπου ετοιμάζεται και σχεδιάζεται και πάλι ο αποκλεισμός της Βουλής.







Ο λόγος για τον μεταλλικό φράχτη της αστυνομίας που είχε στηθεί επί της λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, τον οποίο όμως οι Αγανακτισμένοι φέρονται διατεθειμένοι αυτή τη φορά να ρίξουν προκειμένου.....
 να πλησιάσουν πιο κοντά στο Κοινοβούλιο και να πετύχουν τον -χωρίς επεισόδια, όπως τονίζουν- αποκλεισμό της Βουλής.






Όπως τονίζουν Αγανακτισμένοι στη σελίδα τους στο facebook, το «γαλλικό τείχος» μπορεί εύκολα να πέσει και το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη τεχνική-γνώση και η χρήση ενός φορτηγού!






Μάλιστα με σχέδια που δημοσιεύουν δείχνουν τον τρόπο που πέφτει το μεταλλικό τείχος της αστυνομίας και καλούν κάποιον εθελοντή Αγανακτισμένο με φορτηγό να βοηθήσει!






Οργανώνουν νέο αποκλεισμό της Βουλής






Παλλαϊκό ξεσηκωμό με στόχο τον αποκλεισμό της Βουλής την Τρίτη και -κυρίως- την Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου αντίστοιχα σχεδιάζουν οι Αγανακτισμένοι καλώντας σε μαζική συμμετοχή των πολιτών αλλά και των εργαζομένων.






Ήδη το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8 το πρωί της Τετάρτης στο μετρό του Ευαγγελισμού και στο Καλλιμάρμαρο με απώτερο σκοπό -φυσικά- τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 9 το πρωί και τον αποκλεισμό της Βουλής στη συνέχεια.






Όπως τονίζουν οι ίδιοι, έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν και υποδομές για τη φιλοξενία όσων Ελλήνων έρθουν από την επαρχία. Ήδη είναι γνωστό ότι δεκάδες Αγανακτισμένοι σχεδιάζουν να έρθουν στο Σύνταγμα από τα Χανιά, την Πελοπόννησο αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας.






Στα σχέδια του αποκλεισμού, περιλαμβάνεται και ένα αυτοκινητιστικό μπλόκο, η επονομαζόμενη «λευκή κυκλοφοριακή διαδήλωση». Στόχος των Αγανακτισμένων είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη ουρά από εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου με αποτέλεσμα τη δημιουργία τεράστιου κυκλοφοριακού προβλήματος που θα εμποδίσει την πρόσβαση των βουλευτών στη Βουλή!






Μοτοπορεία Λευκός Πύργος-Σύνταγμα!






Το δυναμικότερο παρών μέχρι σήμερα αναμένεται να δώσουν την Τετάρτη οι μοτο-Αγανακτισμένοι.






Οι μοτοσικλετιστές της βορείου και κεντρικής Ελλάδας μάλιστα σχεδιάζουν και μοτοπορεία Λευκός Πύργος-Σύνταγμα (η οποία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης), τονίζοντας ότι κατά την κάθοδο τους στην Αθήνα θα γίνονται στάσεις που θα ενσωματώνονται στην ομάδα τους και μοτοσικλετιστές από υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας.






Ήδη οι μοτο-Αγανακτισμένοι της Πελοποννήσου ετοιμάζονται για δυναμικό παρών!






ΠΗΓΗ: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου