Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Γιατί δεν πάει στο … Σύνταγμα να δεχθεί ερωτήσεις ο Πρωθυπουργός;





Μυρίζουν εκλογές ή μας φαίνεται; Μετά το διάγγελμα Παπανδρέου, έστω και καθυστερημένο, την Παρασκευή και μετά τη… μεγαλειώδη συνέντευξη που παραχώρησε στον Παντελή Καψή στο Βήμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός θα κάνει… διάγγελμα από ραδιοφώνου ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν σύντομα νέα τηλεοπτική εμφάνιση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ:....
 «Ο Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου, απαντά σε ερωτήσεις πολιτών, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ  105,8 την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις εννιά το πρωί. Στείλτε τώρα την ερώτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση netfm@ert.gr. ».
Θα ξεπεράσουμε το σοκ που θα πρέπει να υποστούμε πρωί της Πέμπτης και φυσικά το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου επιλέγει το ραδιόφωνο που έχει και κάποια ασφάλεια. Σκεφτείτε μόνο πόσες από τις ερωτήσεις των ακροατών θα περάσουν. Διότι αν ήταν να ειπωθούν όλες και να απαντήσει ο πρωθυπουργός, τότε η εκπομπή θα γέμιζε με πολλά… μπιπ.
Σε μια επίφαση δημοκρατίας ο κ. Παπανδρέου πάει στο ραδιόφωνο για να απαντήσει στους πολίτες. Μα γιατί δεν ξεκινά περιοδεία για να δει πόσο καλή υποδοχή θα έχει; Γιατί δεν πάει στην πλατεία Συντάγματος και τους αγανακτισμένους όπως πρότεινε ο οικονομολόγος και πρώην σύμβουλός του κ. Βαρουφάκης;
Εκεί θα έχει την άμεση δημοκρατία που θέλει και θα είναι και πιο κοντά στον κόσμο. Με ελεγχόμενες ερωτήσεις, όπως και στη Βήμα, θα απαντήσει πάλι τα ίδια, θα ξαναπεί ότι έσωσε τη χώρα κι αυτή είναι η αποστολή του, και άλλα τέτοια σε έναν ανεπανάληπτο μονόλογο. Και φυσικά θα αισθανθεί σα στο σπίτι του, στην κρατική ΝΕΤ. Γιατί δεν πάει σε κανένα ιδιωτικό κανάλι ή ραδιόφωνο να δει πόσα απίδια έχει ο σάκος;
ΠΗΓΗ: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου