Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σηφουνάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε σαν τους ακροδεξιούς τραμπούκους του ’60 και τους οπαδούς του Χίτλερ




Eυθεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή στην Μυτιλήνη, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης: «Ήμουν προσκεκλημένος ομιλητής, παρέμεινα πάνω από 3 ώρες στο χώρο με χιλιάδες ανθρώπους, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και λίγο πριν τα μεσάνυχτα όχι πάνω από 15 άτομα, μου έστησαν καρτέρι χρησιμοποιώντας ένα χυδαίο υβρεολόγιο. Δυστυχώς αυτοί οι ελάχιστοι καλύπτονται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ονοματεπώνυμο… Ο κ. Σηφουνάκης προχώρησε μάλιστα το θέμα και πιο πέρα φτάνοντας στο σημείο να παρομοιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς τραμπούκους της καρφίτσας την δεκαετία του ’60 και τους οπαδούς του Χίτλερ κατά των Εβραίων.
 θα περίμενα ο ΣΥΡΙΖΑ να τους καταδικάσει όχι εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Το ΠΑΣΟΚ δεν πτοείται από τραμπουκισμούς».







«Δυστυχώς τα λεγόμενα του κ. Σηφουνάκη ξεφεύγουν πέρα από κάθε όριο αντιπαράθεσης» απάντησε ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επιστρέφοντας τις κατηγορίες στον αναπληρωτή υπουργό για τον οποίο δήλωσε ότι ζήλεψε τη δόξα του Πάγκαλου. «Ένας, ένας από την κυβερνητική παράταξη ακολουθούν τον ολισθηρό αντι-αριστερό και αντι-κουμουνιστικό δρόμο που θυμίζουν άλλες εποχές. Οι δρόμοι αυτοί γρήγορα θα ακολουθήσουν σε σκοτεινές καταστάσεις τη χώρα αν δεν ανακοπούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
 
http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου