Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Διαβάστε τον πρότερο «έντιμο» βίο της νέας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!




Πέρασε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έφυγε… νύχτα έχοντας προκαλέσει το μένος του Γιάννη Ραγκούση και του Θεόδωρου Πάγκαλου.




Ο λόγος για την Βάσω Αλεξανδρίδου, αντικαταστάτρια πλέον του βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Ε. Νασιώκα, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμα.






Γεννημένη στην Καρίτσα Λάρισας μητέρα δύο παιδιών μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια που δραστηριοποιούταν....

 στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και υιοθέτησε από νεαρή ηλικία το νεοπλουτιστικό lifestyle. Με τίτλο σπουδών συναφή των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ το 1976 και από τότε μέχρι σήμερα διακρίθηκε μόνον σε τοπικούς φορείς.


Η Βάσω Αλεξανδρίδου ωστόσο ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2010 Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να εκλεγεί βουλευτής Λάρισας.



Σε λιγότερο από ένα χρόνο θητείας, έπειτα από την μαινόμενη παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, κ. Ραγκούση και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, βρέθηκε εκτός.


Ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασε τέτοια αγανάκτηση για τη συμπεριφορά ενός Περιφερειάρχη, δεδομένου ότι η κ. Αλεξανδρίδου κατηγορήθηκε για την έκδοση τιμολογίων 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα.


Τα προσωπικά της έξοδα στα ταξίδια στο εξωτερικό για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων έχουν σοκάρει την υπηρεσία.

Κατηγορήθηκε ακόμη ότι όλη της η δράση αποσκοπούσε μόνο στην προσωπική της προβολή, για πολύτιμα δώρα σε διάφορους γνωστούς της, καθώς και παράλογη χλιδή, η οποία χρεωνόταν επανειλημμένως στο ταμείο της Περιφέρειας.


Επίσης, θεωρείται υπεύθυνη για την παραίτηση τριών υπαλλήλων της Υπηρεσίας, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπογράψουν και να εγκρίνουν τα εν λόγω τιμολόγια, ενώ αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε και η εισήγησή της να κατασκευαστεί νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, αίτημα το οποίο απέρριψε η Διεύθυνση Οικονομικών.






ΠΗΓΗ: blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου