Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ:Νιώθω ταπεινωμένος από τα χθεσινά γεγονότα

Ταπεινωμένος και εξοργισμένος δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, από την εικόνα των φυγαδευόμενων βουλευτών μέσα από τον Εθνικό Κήπο, κατά τη διάρκεια των χθεσινών γεγονότων έξω από το Κοινοβούλιο.


Kάποιοι θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι' αυτά που γίνονται είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα με τους αγανακτισμένους έξω από τη Βουλή.







Ταπεινωμένος και εξοργισμένος δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, από την εικόνα των φυγαδευόμενων βουλευτών μέσα......
 από τον Εθνικό Κήπο, κατά τη διάρκεια των χθεσινών γεγονότων έξω από το Κοινοβούλιο.






Παράλληλα, σχολίασε και τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη περί αποχώρησης του κόμματός του από τη Βουλή, λέγοντας ότι εκλογές θα γίνουν μόνο σε τοπικό επίπεδο και εφόσον παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ και οι αναπληρωματικοί τους σε όλες τις περιφέρειες, στις οποίες το κόμμα έχει έδρες και οι εκλογές θα αφορούν τις κενές έδρες.






Εξέφερασε σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα υλοποιήσει τη δήλωσή του, καθώς, όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν θα βοηθούσε σε τίποτα.






Για τα χθεσινά γεγονότα έξω από τη Βουλή, τόνισε ότι κάποιοι θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι' αυτά που γίνονται, επιρρίπτοντας, εμμέσως, την ευθύνη αυτή στους "διοργανωτές".






Πρόσθεσε ότι η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου, αλλά έφερε τη χθεσινή "παραφυάδα", η οποία πρέπει να αποδοκιμαστεί. Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει, είπε.






Ανέφερε ότι οι αγανακτισμένοι δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.






Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα και σημείωσε ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί.






Ο Θ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

 
 
ΠHΓΗ: http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου