Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ... ΙΣΤΟΡΙΑ







Αποδέχεται αδιαμαρτύρητα, όχι μόνο τις καταστροφικές για τον ελληνικό λαό, απαιτήσεις των δανειστών και της Τρόικας που στοχεύουν στο ξερίζωμα κάθε λαϊκής κατάκτησης και κάθε προοδευτικής μεταρρύθμισης του 20 ου αιώνα αλλά αποδέχεται επίσης....
 και την τοποθέτηση επιτρόπων στα υπουργεία ομολογώντας απέναντί τους την υποτέλεια και την ανικανότητά του. Ανήκουστες καταστάσεις ελέγχου που δεν συμβαίνουν ούτε στα κατακτημένα και στρατοκρατούμενα από τους αμερικάνους και το ΝΑΤΟ, Ιράκ και Αφγανιστάν!






Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τον πρωθυπουργό. Όπως και με την απαίτηση για το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας 50 δις έτσι και τώρα, βγαίνει μπροστά για να καλύψει τις ανήκουστες απαιτήσεις της Τρόικας δηλώνοντας χωρίς ντροπή, χωρίς αξιοπρέπεια πως ο ίδιος ζήτησε την επιτροπεία!






Δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιας «δημοκρατικής» κυβέρνησης. Αυτοί που κατηγορούν τον λαό και τις εκδηλώσεις του σαν κίνδυνο για την δημοκρατία, αυτοί καταλύουν κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και δημοκρατίας αδιαφορώντας προκλητικά ακόμη και για τα προσχήματα.






Αδιαφορώντας για την κραυγή της απόγνωσης μα και της διαρκώς αυξανόμενης οργής της ελληνικής κοινωνίας. Οδηγώντας τον λαό και την χώρα στα πιο επικίνδυνα μονοπάτια.






Προϋπόθεση για την αλλαγή πορείας η άμεση εκδίωξή τους από την εξουσία! Όλοι και όλες στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της χώρας την Κυριακή 5 Ιούνη για δημοκρατία, για να φύγουν κυβέρνηση, Τρόικα και χρέος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου