Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Προκλητικός ο Παπακωνσταντίνου, θέλει να πληρώσουμε το ΧΡΕΟΣ




Επί δώδεκα ώρες συνεδριάζε το ΚΤΕ οικονιμών του ΠΑΣΟΚ οι υπουργοί πήραν τον λόγο στο τέλος και απάντησαν στην έντονη κριτική που δέχθηκαν από τους βουλευτές.







Ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ






Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι πώς...
 με αυτόν τον διοικητικό μηχανισμό θα προχωρήσει το Μεσοπρόθεσμο, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, όπου απάντησε σε έναν προς έναν τους βουλευτές που πήραν τον λόγο και έθεσαν σειρά ερωτημάτων.






Σημειωτέον ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιστολή των 16 βουλευτών προς τον πρωθυπουργό.






Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι ζούμε σε υπερχρεωμένη χώρα και αυτό πληρώνουμε, αλλά γι’ αυτό κάτι πρέπει να γίνει και δίκαια, όπως οι βουλευτές ζήτησαν.






Ο υπουργός Οικονομικών αναγνώρισε ότι δεν ελέχθη τόσο καθαρά από την αρχή σε πόσο δύσκολο δρόμο έμπαινε η Ελλάδα, ωστόσο υπενθύμισε στους βουλευτές την τεράστια πίεση εκείνης της περιόδου, αλλά και το γεγονός ότι πολλά πράγματα ανακαλύφθηκαν στην πορεία.






Δεν είναι εύκολα ερμηνεύσιμη η «πλατεία» είπε ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι ακούω τα συνθήματα «να φύγει το ΔΝΤ, η κυβέρνηση και το χρέος» και σκέπτομαι «εντάξει να φύγει το ΔΝΤ και η κυβέρνηση, αλλά το χρέος;»






ΝΑΙ ρε μεγάλε, να φύγει το ΧΡΕΟΣ! Τι δεν καταλαβαίνεις; Και αν θες τόσο πολύ να πληρώσεις τους τοκογλύφους, ξεκίνα από την πάρτη σου, πούλα όλα όσα έχεις και τότε ίσως και να σε… μιμηθούμε (που δεν πρόκειται φυσικά, γιατί ως λαός έχουμε πληρώσει όσα χρωστούσαμε και με το παραπάνω!).






ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ τα κλεμμένα και σπαταλημένα του σάπιου σας πολιτικού συστήματος! Το χρέος δεν το δημιουργήσαμε εμείς, δεν τα φάγαμε εμείς! Τι δεν καταλαβαίνεις; Φρόντισε να καταλάβεις σύντομα, διότι η καρέκλα σου τρίζει μεγάλε!!!!

 
 
πηγη: http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου