Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κορυφαίος της ΝΔ ζήτησε σύλληψη επιβάτη επειδή ...έκραζε τους πολιτικούς! Απίστευτο...







Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδος (Ηράκλειο Κρήτης) ΠΑΤΡΙΣ 31/5/2011, πριν λίγες μέρες συνέβη το εξής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης. Επιβάτης τόλμησε να πει ότι για όλα τα κακά φταίνε οι πολιτικοί. Πολιτικός, βουλευτής παρακαλώ που στεκόταν δίπλα του επιτέθηκε με μανία και ζήτησε τη σύλληψη του επιβάτη και υπό το κράτος απειλών εξευτέλισε τον συμπατριώτη μας αναγκάζοντας τον να ζητήσει δημόσια και με δυνατή φωνή μπροστά στο επιβατικό κοινό.



Καταλάβατε παιδιά με τι φασιστόμουτρα έχουμε να κάνουμε; Αντί να πάει να κρυφτεί το ρεμάλι τόλμησε να απειλεί κιόλας. Το όνομα του "κυρίου" αυτού θα...



δοθεί στη δημοσιότητα όταν πρέπει (σ.σ. πρόκειται για πολύ υψηλόβαθμο κομματικό και κοινοβουλευτικό στέλεχος της ΝΔ).


Όμως νομίζω ότι αυτό που είπε ο επιβάτης το φωνάζουν κάθε μέρα επί έξι μέρες σε όλες τις πλατείες της χώρας. Γιατί λοιπόν δεν κάνει μήνυση σε όλο τον Ελληνικό λαό; Θα τον καλούσα να πάει στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι στον κόσμο. Βέβαια το ευχάριστο είναι ότι στο αεροδρόμιο τον έκραξαν οι άμοιροι αστυνομικοί οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν αδίκημα. Ο φασίστας αυτός δεν γνώριζε ότι στις δημοκρατίες κανείς δεν διώκετε για τις πολιτικές του απόψεις. Τέλος πάντων όμως εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός "Μας χρεωστάγανε μας πήραν και το βόδι".


Επ' ευκαιρία όμως θα πω και κάτι. Ρε παιδιά τόσες μέρες διαδηλώνει ο κόσμος και αυτά τα παχύδερμα δεν ιδρώνει το αυτί τους. Συνεχίζουν το ξεπούλημα κανονικά. Και όχι μόνο. Κάποιοι πιο θρασείς κοροϊδεύουν κιόλας. Βλέπε Πάγκαλο. Μήπως η συνταγή μας είναι λάθος; Το μεγαλειώδες αυτό κίνημα πρέπει να βρει ένα δρόμο ώστε να γίνει εναλλακτική πρόταση. Γρηγορείτε όμως γιατί αυτοί δεν αστειεύονται. ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!





Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου