Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Με βαριά καμπάνα απειλούνται παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας


Με βαριά καμπάνα απειλούνται παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της Αστυνομίας. Με μία αγωνιστική είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αν κατηγορηθεί για εκτεταμένα επεισόδια.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να ακούσουν τις... καμπάνες της Πειθαρχικής επιτροπής για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο και οι πράσινοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα. Ο λόγος είναι η έκθεση της Αστυνομίας, που καίει τους τέσσερις παίκτες που κατέβηκαν από το πούλμαν αναζητώντας τον Τοροσίδη, αλλά και τους Καντέ, Γκοβού που φέρονται να έχουν χτυπήσει οπαδούς των ερυθρολεύκων!

Συγκεκριμένα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει...
 τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, όταν οι Λέτο, Τζόρβας, Καραγκούνης και Νίνης χτυπούσαν πόρτες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, βρίζοντας και απειλώντας τον Τοροσίδη. Με εξίσου βαριά καμπάνα βέβαια, απειλείται και ο Τάσος Μητρόπουλος, που απειλούσε από την πλευρά του τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Οσο για τους Καντέ, Γκοβού, μπορεί η έκθεση να μην αναφέρει κάτι, αλλά αν προκύψει από το οπτικοακουστικό υλικό πως έχουν επιτεθεί σε οπαδούς του Ολυμπιακού, χωρίς να αποδεικνύεται πως βρέθηκαν σε αυτοάμυνα, τότε απειλούνται με ιδιαίτερα βαριά ποινή. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Βασίλης Τοροσίδης, που αποβλήθηκε για βιαιοπραγία, απειλείται με ποινή 2-3 αγωνιστικών, που θα διπλασιαστεί καθώς ήταν και αρχηγός!

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν, οι απώλειες σε επίπεδο τιμωρίας, θα είναι παράπλευρες στα στρατόπεδα των αιωνίων...





Sport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου