Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Να "ριζώσει" στην Παιανία!

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να εξελιχθεί σε μεγάλη για τον Λουκά Βύντρα. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» με σκοπό την ανανέωση του με την ομάδα, που ουσιαστικά θα σημάνει και την «αιώνια» παραμονή του στα πράσινα! Ποια είναι τα δεδομένα για τις δυο πλευρές!




Η πλευρά της ομάδας έχει...
 καταλήξει στην πρόταση που αναμένεται να του κάνει, η οποία είναι σίγουρα μεγαλύτερη από το υπάρχον συμβόλαιο του, όμως δεν είναι 100% αυτό που ζητάει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο διεθνής αμυντικός πιστεύει ότι με τα όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο δικαιούται να πάρει τα χρήματα τα οποία ζητάει και τα οποία δεν είναι εξωπραγματικά…



Τι ζητάει ο Βύντρα; Ένα συμβόλαιο κοντά στις 800.000 ευρώ, όσα δηλαδή παίρνει ο Καντέ!!! Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένος να κατέβει λιγάκι στα χρήματα αν δει ότι από τη διοίκηση υπάρχει η καλή θέληση για συμφωνία, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν ομάδες από την Ιταλία και τη Γερμανία.



Κατά την προσωπική μου άποψη στο «τριφύλλι» δεν πρέπει να το σκεφτούν και πολύ, αφού παίκτη με τέτοιο πάθος και τέτοια αγάπη και αφοσίωση στην ομάδα δύσκολα θα ξαναβρούν και τα λεφτά δεν είναι πολλά για ένα δικό τους παιδί, το οποίο χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται και πάντα το κεφάλι του σκυμμένο στη δουλειά.



Πως τα φέρνει η ζωή; Μιλάμε για έναν παίκτη που πριν λίγα χρόνια οι «πράσινοι» οπαδοί έβριζαν ρυθμικά από τις κερκίδες και πετούσαν τα ειρωνικά σχόλια το ένα μετά το άλλο. Τώρα, αν τελικά δεν τα βρει με την ομάδα να είστε σίγουροι ότι αυτοί που τον έβριζαν θα επαναστατήσουν και θα ζητήσουν την παραμονή του με επιβλητικό τρόπο!



http://www.sportsecrets.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου