Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέθηκαν στην γυναίκα του Ντάρμπισιρ





Θύμα επίθεσης αγριεμένου οπαδού της Μπέρμιγχαμ έπεσε η σύζυγος του Ματ Ντάρμπισιρ...
 στο παιχνίδι εναντίον της Άστον Βίλα. Δεν μάσησε η γυναίκα του άσου του Ολυμπιακού που είπε στον οπαδό να σωπάσει!

Τελικά όπως φαίνεται άσχημες συμπεριφορές δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία που θεωρείται η πατρίδα του χουλιγκανισμού.



Θύμα της ιστορίας που θα πούμε η σύζυγος του Ματ Ντάρμπισιρ, Μελίσα, η οποία ωστόσο δεν... μάσησε από τον οπαδό που της επιτέθηκε και του είπε να το βουλώσει!

Η γυναίκα του Ντάρμπισιρ πηγαίνει στο γήπεδο και βλέπει τα περισσότερα από τα παιχνίδια της Μπέρμιγχαμ, όμως αυτή τη φορά την πάτησε...



Ένας εξαγριωμένος οπαδός, σύμφωνα με την Mirror, τα έβαλε με την απόδοση της ομάδας του (έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα εντός έδρας) και άρχισε να βρίζει χυδαία τόσο τον άντρα της όσο και την ομάδα.



Η Μελίσα ζήτησε τον λόγο από τον οπαδό που κινήθηκε εναντίον της μπροστά στα μάτια των άλλων γονέων και του 3χρονου γιου της. Η 27χρονη γυναίκα όμως δεν μάσησε και είπε στον οπαδό να το βουλώσει (κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στο στόμα) με αποτέλεσμα ο οπαδός να της χτυπήσει το χέρι δυο φορές.



Αμέσως η ασφάλεια του γηπέδου ήρθε και μάζεψε τον νευριασμένο άντρα και τον οδήγησε εκτός γηπέδου. Είπαμε αυτά συμβαίνουν και αλλού, μόνο που στο "αλλού" υπάρχει και τιμωρία

Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου