Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες στην Τουρκία. VIDEO

- Τέσσερις Έλληνες και ένας Τούρκος είναι νεκροί, υπάρχουν πέντε τραυματίες


- Το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα λόγω παγετού

Το τροχαίο έγινε κοντά στην περιοχή της Ανδριανούπολης. Βγήκε από το δρόμο λόγω παγετού και έπεσε με το πλάι σε βάθος οκτώ μέτρων. Οι εικόνες είναι..

συγκλονιστικές, οι νεκροί είναι όλοι μεταξύ 41 και 46 ετών. Ο Τούρκος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και κρατείται από τις τουρκικές αρχές.

Το δυστύχημα έγινε στις έξι και μισή το πρωί στο 29 χλμ μεταξύ Ρεδεστού και Μαλγάρων (Τουρκίας). Ο οδηγός δεν πρόσεξε τον λεγόμενο “μαύρο πάγο” στο δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο και το βαρύ όχημα να βγει από το δρόμο.

Το λεωφορείο ξεκίνησε χθες μετά τα μεσάνυχτα από τη Θεσσαλονίκη. Οι συγγενείς των επιβατών ανησύχησαν όταν δεν έπαιρναν απάντηση στις κλήσεις που τους έκαναν. Οι χειρότεροι φόβοι τους δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά τα χαράματα...


Ο σύμβουλος Τύπου του Ελληνικού Προξενείου στην Πόλη ανέφερε στο newsit πως οι τραυματίες των οποίων η κατάσταση δεν έχει σταθεί δυνατό να διευκρινιστεί έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ρεδεστού και Μαλγάρων (Τουρκίας).

Στο σημείο σπεύδει η γενική πρόξενος της Ελλάδας στην Ανδριανούπολη για να εκτιμήσει την κατάσταση από κοντά. Δείτε το Βίντεο...







Διαβάστε περισσότερα: http://miva-rate.blogspot.com/2011/02/blog-post_8671.html#ixzz1EyElX5mv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου