Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ «Έκανα λάθος. Μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα»

Ότι έκανε λάθος παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας και ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι.




Διαβάστε τον διάλογο που είχε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας με τον Δημήτρη Γόντικα.




ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Οι δηλώσεις μετά το ματς ήταν λανθασμένες και προκλητικές. Έπειτα από επτά μήνες πίεσης μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα. Ζήτησα συγγνώμη και το ξαναλέω. Έκανα λάθος»



ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Θεωρούμε προσχηματική τη συγγνώμη σας»



ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Δεν είναι προσχηματική. Άνθρωπος είμαι και μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα περισσότερο από ό,τι πρέπει».



ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Είναι πολύ αργά για μεταμέλεια. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση μομφής. Άλλωστα, έχουμε την εξουσιοδότηση από το ΔΣ του Παναθηναϊκού».



Μετά από τον διάλογο αυτό, αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να αποσύρει την πρόταση μομφής. Όμως ο Δημήτρης Γόντικας ήταν ανένδοτος.


Η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έτυχε της ανάλογης στήριξης από τις υπόλοιπες ΠΑΕ με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή.




Στο πλευρό του Παναθηναϊκού τάχθηκαν μόνο δύο ΠΑΕ: αυτή της ΑΕΚ και του Άρη. "Λευκό" ψήφισαν οι: Αστερας Τρίπολης, SKODA Ξάνθη, Λάρισα, Καβάλα, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.



Αντίθετα, υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκαν οι υπόλοιπες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.



Αποχώρησαν οι οπαδοί



Χωρίς να συμβεί κανένα παρατράγουδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το ξενοδοχείο του αεροδρομίου, στο οποίο πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με θέμα της πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» κατά του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Στην περιοχή βρίσκονταν αρκετοί αστυνομικοί καθώς υπήρχε φόβος για επεισόδια, από τους οπαδούς, που είχαν οργανώσει ένα συλλαλητήριο.



Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε την Λίγκα να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση των μελών της σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και όχι στα γραφεία της.



Μάλιστα, αρχικά η επιλογή του ξενοδοχείου είχε διατηρηθεί μυστική, αργότερα είχε εκδώσει ανακοίνωση η οποία ανέφερε:



Η ανακοίνωση της Λίγκας:



«Σε συνέχεια συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνεται ότι το τακτικό Δ.Σ. της Super League θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sofitel».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου