Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Oθωμανοί επενδυτές αγοράζουν ακίνητα στη Μύκονο και ετοιμάζουν πολυτελή χαμάμ για "μερακλήδες" Έλληνες πολιτικούς!



Τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί οι αφίξεις στην χώρα μας Τούρκων επιχειρηματιών, οι οποίοι κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας έχουν επαφές με επικεφαλής ελληνικών εταιρειών ακινήτων.



Στόχος των επενδυτών του Βοσπόρου; Να αναζητήσουν αξιόπιστο Έλληνα εταίρο προκειμένου να...........










πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην εγχώρια κτηματαγορά και στον τουρισμό, δύο τομείς που, κατά τους Τούρκους, παρουσιάζουν μεγάλες ευκαιρίες λόγω της κρίσης.



Η πτώση των τιμών των ακινήτων, τα σχέδια για την αξιοποίηση της κρατικής ακίνητης περιουσίας και οι ευκαιρίες λόγω κρίσης καθιστούν την ελληνική αγορά ελκυστική για τους επενδυτές της γειτονικής χώρας.



Διαβάστε στο "Κεφάλαιο" του Σαββάτου: Ποιος είναι ο Τούρκος μεγαλοπαράγοντας – καταλύτης για την προώθηση των τουρκικών επιχειρηματικών συμφερόντων στην Ελλάδα, με ποια αφορμή οι μυκονιάτικες «lüks villa» (πολυτελείς βίλες) έκλεψαν πολύ πρόσφατα το ενδιαφέρον των τουρκικών media. Πώς οι γείτονες επενδυτές «αντιμετωπίζουν» την ελληνική γραφειοκρατία και ποιες εταιρείες από το Βόσπορο ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται ήδη στο ελληνικό real estate.

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4892

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου