Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ :Το ποτάμι της οργής!



Με 2000 κόσμο πραγματοποιήθηκε η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού από την Λεωφόρο προς το ΟΑΚΑ χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το μεσημέρι στην Λεωφόρο, όπου θα ξεκινούσε η μηχανοκίνητη πορεία έως το ΟΑΚΑ. Το κρύο και η συννεφιά δεν εμπόδισε τους οπαδούς του «τριφυλλιού», οι οποίοι έφταναν τα 2000 άτομα. Αρχικά σταμάτησαν έξω από...
 την Γενική Γραμματεία στην Αλεξάνδρας κλείνοντας την άνοδο της Λεωφόρου φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Η πορεία συνεχίστηκε προς τα γραφεία της ΕΠΟ, αυτά πίσω από την σχολή της αστυνομίας. Εκεί γράφτηκαν συνθήματα κατά της ΕΠΟ, του Πιλάβιου, του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού και με συνθήματα, μέσω της Κατεχάκης, η πορεία ανέβηκε στην Κηφισίας με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, υπήρξε και άλλη μία στάση στα γραφεία της Λίγκας στο Μαρούσι, με την αστυνομία αρχικά να μην αφήνει την προσέγγιση, όμως ύστερα απο συνεννόηση οι αστυνομικές αρχές έδωσαν το «ΟΚ» δίχως να συμβαίνει το παραμικρό.



Περίπου μισή ώρα μετά τις 18:00 ο κόσμος που ήταν στην πορεία πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ολοκληρώνοντας μια καταπράσινη πορεία με 2000 άτομα, δίχως να συμβεί τίποτα και τον κόσμο του «τριφυλλιού» να περνάει το μήνυμα προς όλους ότι δεν θα αφήσει να τους περάσει.



http://www.leoforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: