Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι

«Μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βούλτσης, στην απολογία των «ερυθρολεύκων» στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ το μεσημέρι της Πέμπτης.




«Δεν ζητάμε εύνοια, αλλά να δικαστούμε βάσει των πραγματικών περιστατικών κι όχι βάσει...
 του δημοσίου αισθήματος και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί», σχολίασε ο κ. Βούλτσης.



«Σε άλλα παιχνίδια έγιναν πολύ χειρότερα. Γι’ αυτό ζητάμε να εφαρμόσετε τα ίδια μέτρα και σταθμά για μας. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, τα επεισόδια δεν είναι ούτε ευρείας κλίμακας, ούτε εκτεταμένα», πρόσθεσε.



Ο έτερος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, Θοδωρής Γιαννίκος, σημείωσε πως το όλο περιστατικό διήρκεσε μόλις 20 δευτερόλεπτα και υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε κόλαση, όπως αναφέρθηκε στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ.



Αναφορικά με τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» ο κ. Βούλτσης τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, ενώ ακόμα είπε ότι τέσσερις «πράσινοι» επέστρεψαν εκνευρισμένοι στα αποδυτήρια για να προκαλέσουν επεισόδιο.



«Αρκετοί φίλαθλοι εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε γρήγορα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Δεν ήταν υποχρεωμένοι να τρέξουν, αλλά δεν έδειξαν και ιδιαίτερη διάθεση να φύγουν», είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, που κλήθηκε ως μάρτυρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου