Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ας ξυπνήσουμε όλοι…..


Το λιγότερο εμετικό έχει καταντήσει το όλο θέμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τι ξύλο πέφτει κάθε Κυριακή στα γήπεδα δεν λέγεται. Τραμπουκισμοί εναντίον διαιτητών, επιθέσεις εναντίον παικτών ακόμη και της ίδιας τους της ομάδας, επιθέσεις εναντίον συνδέσμων οπαδών, ξύλο στις διάφορες λεωφόρους των μεγαλουπόλεων, αστυνομικές επιχειρήσεις λες και πρόκειται για πραξικόπημα, επισκέψεις και απειλές οπαδών σε παίκτες και διοικήσεις ομάδων, συνδιοίκηση οπαδών με το έτσι θέλω, μαχαιρώματα στους δρόμους , εισαγωγές χουλιγκάνων από το εξωτερικό στο όνομα της αδελφοποίησης, βόμβες μολότοφ σε θεσμικά όργανα και σπίτια ποδοσφαιριστών, πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων πραγματικοί οχετοί και βέβαια παράγοντες που προσπαθούν να ανταγωνιστούν σε ηλιθιότητα τους φανατικότερους και ελεεινότερους των οπαδών και να πάρουν με το μέρος τους την όποια εύνοια του «συστήματος».

Και φυσικά ΗΛΙΘΙΟΙ...
 πελάτες του όλου show που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο. (Μιλάω για την μικρή μειοψηφία ευτυχώς).

ΗΛΙΘΙΟΙ γιατί ενώ γύρω μας η χώρα μας η Ελλάδα καταρρέει, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίες μετατρέπονται σε συμβάσεις ημερήσιες, απολύονται σωρηδόν και άνευ λόγου εργαζόμενοι, υπάρχουν 1 εκατομμύριο άνεργοι, η εγκληματικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο, η χώρα έχει κατακλυστεί από λαθρομετανάστες, ο πληθωρισμός έχει φτάσει στο 6% ενώ την ίδια ώρα έχουν πετσοκοφτεί οι μισθοί κατά 20%-30% με το έτσι θέλω, επιχειρείται να ξεπουληθεί ότι Δημόσια περιουσία έχει απομείνει που να αξίζει κάτι, επιχειρείται να ξεπουληθούν παραλίες και νησιά της χώρας για ένα κομμάτι ψωμί, μας κυβερνάει μια κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ, αυτοί οι ηλίθιοι, (και εμείς μαζί ίσως), ασχολούνται με το ποδόσφαιρο λες και πρόκειται για το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο και υπερασπίζονται την όποια ομάδα τους σαν μουτζαχεντίν , αποφασισμένοι να «σκοτώσουν» στην κυριολεξία τον όποιο αντίπαλο.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!! Ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αντί να παλεύετε για τα δίκαια σας, εκεί που πραγματικά πρέπει και αξίζει να το κάνετε, εσείς σκοτώνεστε για το ποδόσφαιρο και για τα επιχειρηματικά συμφέροντα των προέδρων των ομάδων. Αν παλεύαμε όλοι για τα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν την ζωή μας και όχι για μια νίκη της ομάδας, τότε θα είχαμε και καλύτερη κοινωνία και καλύτερη χώρα.

Ας ξυπνήσουμε όλοι μας επιτέλους. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Και αν έχουμε την λογική και το μυαλό να το κάνουμε.

Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε να περιμένουμε και τίποτα από το ίδιο το Κράτος. Όταν αυτοί οι ίδιοι, ενώ υπάρχουν σκάνδαλα επί σκανδάλων, μίζες εκατομμυρίων και επιτροπές επί επιτροπών που και δεν βρίσκουν ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνος και για ΤΙΠΟΤΑ, τότε να περιμένουμε να κάνουν κάτι για την βία στον αθλητισμό? Δυστυχώς όπως έχουμε το κράτος που μας αξίζει, έτσι έχουμε και το ποδόσφαιρο που μας αξίζει.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει ΟΛΑ να αλλάξουν. Μια και καλή τραβώντας μια γραμμή και ΤΕΛΟΣ. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η θα τελειώσουν όλα μαχαίρι ή δεν θα γίνει τίποτα ποτέ.

Αν δεν το καταλάβουν όλοι αυτό τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. Και τότε θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Για όλους.

Και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει και μακάρι να βγω ψεύτης.

Αν είναι πάντως να συνεχίσει έτσι το όλο σκηνικό του Ελληνικού ποδοσφαίρου τότε ειλικρινά δεν βλέπω πως δεν θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
 
ΠΗΓΗ:http://www.sports-blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου