Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Με την υπόθεση του μαιευτηρίου ΓΑΙΑ εμπλέκει το Μέγαρο Μαξίμου ο Καρατζαφέρης





Ακόμα μια περίεργη κι όχι τυχαία τοποθέτηση έγινε από τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Βουλή (προχθές):






Υπήρξε κάποιος τρελός ο οποίος έβαλε λεφτά, άνοιξε ένα μαιευτήριο, κατέβασε τις τιμές στο 1/3 και έρχεται αυτή τη στιγμή το καρτέλ των μεγάλων μαιευτηρίων με αβάντα υψηλή που αγγίζει το Μέγαρο Μαξίμου και.....
 έρχεται και σβήνει εκείνον τον ρομαντικό ο οποίος κατέβασε τις τιμές στο 1/3. Έτσι λοιπόν μετά από δέκα ημέρες, οι γέννες που γίνονται σήμερα με 1.500 ευρώ θα ξαναγίνονται με 10.000 ευρώ.. Αυτή είναι η πολιτική σας. Γιατί η πολιτική δεν γίνεται από τα γραφεία τα υπουργικά αλλά απ’ όλους εκείνους οι οποίοι ελέγχουν υψηλότερα τμήματα της πολιτείας. Και αυτό το λέω και χτυπάω ένα καμπανάκι. Γιατί οι συγγενείς πρέπει να απομονωθούν. Κάνουν κακό όταν συνδέονται με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και ανερυθρίαστα φωτογραφίζονται μαζί για να δίνουν πόντους σ’ αυτούς τους μεγάλους καρχαρίες της οικονομίας. Εγώ χτυπώ απλώς ένα καμπανάκι. Δεν το χρησιμοποιώ με τρόπο που γνωρίζετε όλοι ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ενδεχομένως για να δημιουργήσω πρόσθετους τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και ιδιαιτέρως στην Κυβέρνηση.






Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν είναι ότι πιστεύω 100% τον Καρατζαφέρη ο οποίος λογικά λειτουργεί ως "λαγός" κάποιων εκ των εμπλεκομένων. Απλά, απορώ με το ότι τα ΜΜΕ δεν "έπιασαν" καθόλου τη συγεκριμένη αναφορά Καρατζαφέρη.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου