Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Επιδημία στην Ελλάδα οι Υπουργοί Περιβάλλοντος να έχουν αυθαίρετα!!!




Μεγάλη… επιτυχία του Γιώργου Παπανδρέου στις επιλογές του για το υπουργείο Περιβάλλοντος: δύο πρόσωπα διόρισε και τα δύο διαθέτουν αυθαίρετα! Μετά τον Γ. Παπακωνσταντίνου και το αυθαίρετο εξοχικό της μητέρας του στην Βραυρώνα, αποκαλύπτεται σήμερα πως και η Τίνα Μπιρμπίλη διαθέτει εξοχικό με άδεια...
 λυόμενου σε εκτός σχεδίου περιοχή στον Κάλαμο.







Το εξοχικό στον Κάλαμο αγοράστηκε το 1993 από την κα Μπιρμπίλη και έχει κατασκευαστεί το 1972 σε εκτός σχεδίου οικόπεδο το οποίο είναι μικρότερο από τα τέσσερα στρέμματα που εξασφαλίζουν αρτιότητα.






Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε το κόλπο παλιών δεκαετιών εξασφαλίζοντας άδεια λυόμενης κατασκευής και χτίζοντας στη συνέχεια το σπίτι.






Δεν είναι γνωστό ποιες από τις κατασκευές προϋπήρχαν και ποιες χτίστηκαν αφού η κα Μπιρμπίλη αγόρασε το οικόπεδο, ωστόσο ως πρώην υπουργός Περιβάλλοντος θα έπρεπε να γνωρίζει.






Για να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της «πράσινης» Τίνας η οποία, μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση στον πρόσφατο ανασχηματισμό βολεύτηκε από τον πρωθυπουργό ως μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.






ΠΗΓΗ: kentrinews.gr

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», που επικαλείται εμπειρογνώμονες και πολιτικούς μηχανικούς, το εξοχικό βρίθει πολεοδομικών παραβάσεων, καθώς η άδεια δεν έχει σχέση με την εικόνα του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου