Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κοιμίζει τον Βαγγέλη ο Γιώργος.




Τον Αύγουστο που δεν υπάρχουν ειδήσεις και οι μύγες είναι παχιές ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε να αφήσει χώρο στον Ευ. Βενιζέλο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι παντού.






Στον βασικό σχολιασμό της Ιπποκράτους, στο newsletter του κυβερνώντος κόμματος, στη Βουλή. Τον βλέπουν οι πολιτικοί αρχηγοί...
 και μιλά με τους ευρωπαίους ομολόγους του. Όλα για να αισθάνεται πως έχει κερδίσει το παιχνίδι.


Στο παρασκήνιο, όμως, το παπανδρεϊκό μπλοκ οργανώνεται. Πρόσωπο κλειδί είναι ο Η. Μόσιαλος που κάνει παιχνίδι με τους νέους βουλευτές. Βέβαια, η επιλογή του Α. Τόλκα δυσαρέστησε τον Τ. Σιδηρόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε από εισηγητής του νομοσχεδίου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και πήγε στην Ημαθία να σκεφθεί το μέλλον του. Εκτός εαυτού ήταν και η Κ. Περλεπέ, που φώναζε στον Β. Έξαρχο στο εντευκτήριο της Βουλής.






Παρολαυτά, οι άνθρωποι του Γιώργου επιμένουν. Και, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει τον Μ. Χρυσοχοΐδη, τον οποίο θέλουν να προβάλουν ως αντίπαλο δέος και διάδοχο, σε περίπτωση σύγκρουσης, του υπουργού Οικονομικών! Κομβικό ρόλο στους σχεδιασμούς διαδραματίζει ο Δ. Ρέππας. Ερωτηματικό υπάρχει πλέον στον ρόλο του Γ. Ραγκούση, για τον οποίο στο Μέγαρο Μαξίμου εκφράζονται φόβοι πως προσεγγίζει τον Ευ. Βενιζέλο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου