Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Φόβος τρόμος η ΔΕΘ για την κυβέρνηση!!!





Τις κοινωνικές συγκρούσεις φοβάται η κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ





Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση εισέρχεται η κυβερνητική πορεία από την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς αρχίζουν οι προετοιμασίες για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παράλληλα όμως με τη διαχείριση κρίσιμων κοινωνικών μετώπων, όπου η πολιτική της κυβέρνησης αντιμετωπίζει....
 ισχυρές αντιδράσεις. Ο φόβος κυβερνητικών στελεχών έχει να κάνει με τον κίνδυνο να προκύψει ένα σκηνικό χάους στα εγκαίνια της ΔΕΘ, εάν στο μεταξύ δεν επιτευχθεί μία αποτελεσματική λύση σε σειρά προβλημάτων. Στην ατζέντα βρίσκονται θέματα όπως η απελευθέρωση στην αγορά ταξί, που έχει παραπεμφθεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου, η σύγκρουση με την πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και η ανοιχτή διαμάχη με την ΑΔΕΔΥ, με αιτία την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και το ενδεχόμενο να επιφέρει αυτό και νέες οριζόντιες μειώσεις στις αμοιβές των δημοσίων υπαλλήλων.






Η κυβέρνηση ανησυχεί έντονα, καθώς ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου και η παρουσία υπουργών και βουλευτών στην επαρχία, επανέφεραν στο προσκήνιο τα φαινόμενα με τις δημόσιες αποδοκιμασίες από «αγανακτισμένους», ή δήθεν «αγανακτισμένους», πολίτες. Τα διάφορα επεισόδια, που σημειώθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις αναβιώνουν τους φόβους ότι το ερχόμενο φθινόπωρο, αρχής γενομένης από τη ΔΕΘ μπορεί να είναι χειρότερο από την προηγούμενη σεζόν.






ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου