Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μετακινούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από τον Βόλο;







Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της.





Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει...
 κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.






Μιλώντας με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.


Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη.






Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μεταστάθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.



Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.


Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.


Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.






Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει.






Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…






Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.






Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου