Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μέχρι να φτιάξετε το φασιστικό σας νόμο για τη φίμωσή μας κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, φροντίστε τουλάχιστον να εφαρμόζονται οι ισχύοντες σήμερα νόμοι του Κράτους!!





"Το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους, διεμήνυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας.


Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί νομοθετικό πλαίσιο για την...αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs"






Και καλά θα κλείσετε τα μπλογκ, όμως ξεχνάτε τις άλλες ....
 
διαδικτυακές σελίδες και φόρουμ;; απ' αυτά πώς θα γλυτώσετε;; Μήπως καλύτερα να κατεβάσετε το διακόπτη και να καταργήσετε την παροχή ιντερνετ στην Ελλάδα;;



Πάντως τo πήραμε το μήνυμα κ. Υπουργέ! Ενοχλούμε πολύ το πολιτικό σας σύστημα!! και πρέπει να φιμωθούμε!! Ως εδώ καλά! θα φτιάξετε νόμο λοιπόν για να μας περάσετε φίμωτρα!!






ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ BLOGS ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, (ΑΡΘ. 19 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 2225/1994 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Ν. 3917/2011 ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2008/24/ΕΚ)!





Αφού λοιπόν σήμερα τέτοιος νόμος δεν υπάρχει γιατί επιτρέπετε στους ανώτατους εισαγγελείς του κράτους μας να παρανομούν και να γνωμοδοτούν κόντρα στο νόμο;;


 Σας θέσαμε το ερώτημα με ανοικτή μας επιστολή κι αντί να απαντήσετε διατάσσοντας έρευνα εξαπολύσατε απειλές και ύβρεις εναντίον μας για δήθεν κουκουλοφόρους του διαδικτύου!!!


Και αφού βοηθήσατε στην εύρεση όλων αυτών που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, αφού βρήκατε άκρη με το χρηματιστήριο, με τα ομόλογα, με τα οπλικά συστήματα, με τα υποβρύχια, με τα έξοδα της Ολυμπιάδας, με τα CDS, με την σπέκουλα περί τιτανικού, με τα ψεύδη που οδήγησαν σε παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, με το ποδοσφαιρικό κύκλωμα που ξαφνικά ξεσκεπάστηκε ενώ είχαν κάτι έτη τους φακέλους......αφού τα πετύχατε όλα αυτά και πια δεν είχατε με τι να ασχοληθείτε, αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα blogs.






Και με περισσό φασισμό συγκροτήσατε νομοπαρασκευαστική επιτροπή για να σας φτιάξει τη συνταγή της φίμωσης!


Δεν ξέρουμε αν εσείς θα επιτύχετε εκεί που οι φιλόδοξοι επίσης προκάτοχοι σας απέτυχαν!


'Όμως αυτό το κράτος είτε το θέλετε είτε όχι δεν αντέχει άλλη παρανομία! αυτό το κράτος απαιτεί να γίνει μια ευνομούμενη πολιτεία με δίκαιους νόμους και δίκαιους εφαρμοστές του νόμου!


ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου