Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Ψευδής η ιστορία με τους κουραμπιέδες κοκαΐνης
Η ιστορία που κυριάρχησε στον ηλεκτρονικό τύπο αποδείχθηκε ψευδής. Το NEWS 247 και μετά από επικοινωνία με την ΓΑΔΑ, ενημερώνει τους αναγνώστες του

Είναι αλήθεια ότι θέλει θάρρος....
 να ομολογείς το λάθος σου. Εμείς στο NEWS247 το έχουμε.Από το πρωί, και μετά από πολλά σχόλια αναγνωστών ότι το θέμα με τους κουραμπιέδες που είχαν αντί για ζάχαρη άχνη, κοκαϊνη, που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών, δεν υφίσταται, μπήκαμε σε προβληματισμό.


Εκ παραλείψεως και δεδομένου ότι το θέμα έπαιζε σε όλο το διαδίκτυο, αλλά και στα δελτία της τηλεόρασης την Τρίτη (30/08), δεν επιβεβαιώσαμε το ρεπορτάζ μέχρι τελείας, όπως οφείλαμε.


Μετά από συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες και αφού λάβαμε και τη σχετική επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), το όλο θέμα δεν υπήρξε ποτέ και η πλειοψηφία του ηλεκτρονικού τύπου (διαδίκτυο, ραδιόφωνο τηλεόραση), που λειτουργεί σε γρήγορους ρυθμούς, έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.


Ενδεικτικό είναι ότι η ΓΑΔΑ δεν προέβη σε επίσημη διάψευση παρ' ότι αυτή η πλαστή ιστορία έπαιξε σε πολλά sites, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.


Ως NEWS247 εκτιμούμε ιδιαιτέρως τα σχόλια που μας το επισήμαναν.


Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε εσάς τους αναγνώστες μας για τα λάθη μας, καθώς δεν επιδιώκουμε να δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις, με την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.


Μας συγχωρείτε. Δεν θα επαναληφθεί.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου