Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Να και κάτι καλό που θα κάνει στη δημοκρατία αυτή η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.





Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτικά. Απαγορεύει το blogging ενώ ενισχύει το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό. Δεν θέλει ελεύθερους bloggers, ενώ ζητάει τη βοήθεια ελεύθερων ρουφιάνων και ελεύθερων χαφιέδων.



Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο άρθρο του Γιάννη Τριάντη από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»....με τον τίτλο «Κοινωνία χαφιέδων...», η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανενδοίαστα και αστόχαστα νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό, εκπαιδεύοντας την κοινωνία στον...
χαφιεδισμό και δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ίζημα.


Αντίθετα, επιδιώκει την κατάργηση της ανωνυμίας των bloggs, δηλαδή το ξεδόντιασμα της κοινωνίας που μέσω του διαδικτύου (το μόνο ελεύθερο κοινωνικό μέσο επικοινωνίας που διαθέτει) δαγκώνει το κάθε υψηλά ιστάμενο λαμόγιο που ζημιώνει το κοινωνικό σύνολο.


Εντελώς προπαγανδιστικά και προκλητικά, η κυβέρνηση Παπανδρέου, ισχυρίζεται ότι αυτό το κάνει για να προστατέψει τους πολίτες από τους συκοφάντες και τους εκβιαστές. Ψέματα, εντελώς ψέματα.

Κανένας blogger δεν κτυπάει ποτέ τον συνάνθρωπό του της διπλανής πόρτας, εκτός ορισμένων αρρωστημένων καταστάσεων που υπάρχουν παντού και πάντα. Ο αληθινός blogger θεωρεί ότι έχει αναλάβει υψηλό καθήκον, αισθάνεται ως επαναστάτης, ως Ρομπέν των Δασών και κτυπάει πάντα ανθρώπους του καθεστώτος που νέμονται την κοινωνία και τον δημόσιο πλούτο.


Αντίθετα ο χαφιές που νομιμοποιεί ο κ. Παπανδρέου, δεν έχει ανάστημα να κτυπήσει αξιωματούχους του καθεστώτος και ούτε ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Αυτός είναι μια άρρωστη περίπτωση που κτυπάει από ζήλια και φθόνο ή από λόγους εκδίκησης μόνον συνανθρώπους του της διπλανής πόρτας. Η ηδονή του είναι να εμπλέκει ακόμα και εντελώς αθώους ανθρώπους σε οδυνηρές περιπέτειες.


Ας μας πει λοιπόν τώρα η κυβέρνηση ποιους θα προστατέψει η κατάργηση της ανωνυμίας στα bloggs; Θα προστατέψει τους απλούς αθώους πολίτες που θα μπούνε στο στόχαστρο του χαφιέ ή θα προστατέψει διάφορα υψηλά ιστάμενα λαμόγια του πολιτικοοικονομικού καθεστώτος, που θα μπούνε στο στόχαστρο του blogger;;


Η κυβέρνηση, με την προκλητική, ανιστόρητη και πρωτοφανή απόφασή της για κατάργηση της ανωνυμίας των blogs, ουσιαστικά καλεί τους επαναστάτες να καταθέσουν τα όπλα τους και να συνθηκολογήσουν με το καθεστώς υποτασσόμενοι στις απαιτήσεις του και κλείνοντας τα μάτια τους στις διάφορες λαμογιές σε βάρος της κοινωνίας.


Δεν νομίζουμε ότι θα το επιτύχει. Μάλλον τώρα θα ενώσει την διασπασμένη μπλογκόσφαιρα και θα δημιουργήσει επιτέλους συνειδητοποιημένους και οργανωμένους επαναστάτες.


Να και κάτι καλό που θα κάνει στη δημοκρατία αυτή η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.

 
 
Από το hassapis-peter.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου