Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Όλα εδώ πληρώνονται…
Από τη μία ο πρωθυπουργός κάνει μαθήματα δημοκρατικής ηθικής καταδικάζοντας τις βίαιες συμπεριφορές και εκδηλώσεις κατά στελεχών της κυβέρνησης και αυτού του ιδίου. Από την άλλη εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει να ικανοποιεί κατά γράμμα τις απαιτήσεις των πιστωτών, οι οποίες εμφανίζονται υπέρ άνω του Συντάγματος της χώρας.Ετσι λοιπόν η κυβέρνηση πριν τις 15 Αυγούστου θα:.......•έχει προχωρήσει στη λήψη πρόσθετων μέτρων και στην εφαρμογή πολιτικών τόσο σε δημοσιονομικό επίπεδο, όσο και στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων.


Ταυτόχρονα, κατά παράβαση κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας η κυβέρνηση απεμπολεί την εξουσία που της έδωσε ο λαός με την ψήφο του καθώς:


•έχει αποδεχτεί να βρίσκεται υπό την καθημερινή παρακολούθηση της τρόικας, και των ανθρώπων που αυτή έχει εγκαταστήσει στα υπουργεία και άλλες νευραλγικές υπηρεσίες του κράτους


Κατά τα λοιπά, μέσα στο καλοκαίρι ανάμεσα σε άλλα νομοσχέδια αναμένουμε:


•το ενιαίο μισθολόγιο (περικοπές, περικοπές, περικοπές)


•το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων (απολύσεις , απολύσεις, απολύσεις) \


•Το φορολογικό νομοσχέδιο όπου ανάμεσα στ άλλα θα προβλέπεται και η αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού, η συγχώνευση των εφοριών, η ανάθεση είσπραξης των φόρων σε λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία (εκχώρηση των εισπράξεων σε—ποιους άραγε;- ιδιώτες)


Αλήθεια, με ποιον τρόπο φαντάζεται ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί θα αντιδράσει η εξαπατημένη (λεφτά υπάρχουν) ελληνική κοινωνία κάθε φορά που θα έχει την ευκαιρία να «συναντήσει» κάποιους από αυτούς που την εξαπάτησε;


Υγ. Οι εν λόγω κύριοι που θεωρούν ότι η μόνη εκδήλωση των πολιτών προς τα πρόσωπά τους είναι το χειροκρότημα πρέπει να αντιληφθούν ότι όσοι βρίσκονται επί σκηνής αναλαμβάνουν τον κίνδυνο να «ανταμειφθούν» και με το γιούχα της πλατείας. Οι κίνδυνοι του …επαγγέλματος βλέπετε.


ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου