Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μαζική φίμωση στο Facebook



Με το παρόν θέλω να καταγγείλω την μαζική φίμωση που επιβλήθηκε στο Facebook, αλλά και την ξεδιάντροπη διαγραφή της σελίδας μου στο fb με τίτλο...




adamastos alektor, καθώς και τη βίαιη κατάργηση πολλών παρόμοιων σελίδων και ομάδων στο fb με αποκορύφωμα τη σελίδα των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα με 158.000 μέλη, που εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση.


Η Αδάμαστος Αλέκτορ δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην ενημέρωση των φίλων του χωρίς κομματικές αγγυλώσεις και προσωπικές βλέψεις αλλά και για να προάγει την αλήθεια όπως αυτός την αντιλαμβάνεται. Γι αυτό άλλωστε και έφτιαξε αυτό το απρόσωπο προφίλ, αλλά και διότι είναι οικογενειάρχης με παιδιά εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και δεν θέλει να στοχοποιηθεί και να διακινδυνεύσει το φαγητό των παιδιών του. Ο νοών νοειτω.


Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των αγανακτισμένων και εξέφραζε πολιτικό λόγο, σχολίαζε την επικαιρότητα σε πολλές άλλες σελίδες και ομάδες όπου κατέθετε απόψεις με αιχμηρό τρόπο καταγγέλλοντας τους ταγούς της εξουσίας που εξοντώνουν βάση σχεδίου εδώ και χρόνια τη χώρα.


Υποστήριζε πάντα ειρηνικές δράσεις αντίδρασης χωρίς ύβρεις και προβοκάτσιες με γνώμονα το πραγματικό εθνικό συμφέρον, την αδελφοποίηση όλων των Ελλήνων σε ένα κοινό σκοπό την σωτηρία της πατρίδας από τους εγχώριους δοσιλόγους και τους ξένους εισβολείς.


Μετά τον σχολιασμό αναρτήσεων στο προφίλ του πρωθυπουργού όπου εκφράστηκε μαζί με πολλούς άλλους αγανακτισμένους πολίτες, με επιχειρήματα και χωρίς ύβρεις, αλλά με βαθιά αγανάκτηση και οργή, τα σχόλιά του διεγράφησαν αμέσως και καταργήθηκε κάθε δυνατότητα σχολιασμού στο προφίλ του ¨δημοκράτη¨ πρωθυπουργού μας. Το ίδιο συνέβη και στην ομάδα της Ελληνικής αστυνομίας.


Μετά ακολούθησε η διαγραφή του προφίλ του αλέκτορα στο Facebook, αλλά και πολλών άλλων φιλικών προφίλ και ομάδων με αποκορύφωμα τη διαγραφή της ομάδας των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.


Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν στα blogs καταγγελίες για συλλήψεις ατόμων που σχολίασαν στο προφίλ του Πρωθυπουργού στο Facebook. Ψέμματα ή αλήθεια ο σκοπός είναι προφανής και είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΦΊΜΩΣΗ και ο εκβιασμός όλων όσων θέλουν να διαμαρτυρηθούν.


Πλέον άρχισε το αισχρό φακέλωμα στο Facebook. Πλέον για να δημοσιεύσει κανείς σε άλλες ομάδες ή προφίλ απαιτείται η καταχώρηση κινητού τηλεφώνου ή πιστωτικής κάρτας με το πρόσχημα της αποφυγής ψεύτικων λογαριασμών.


Όπως διαφαίνεται αυτό που έγινε στην Αίγυπτο με το Facebook τους έκανε μεγάλο κακό και δεν θα το ξαναεπιτρέψουν.


Ο αδάμαστος αλέκτορ επέστρεψε στο fb και θα συνεχίσει με μεγαλύτερο σθένος των αγώνα για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα της χαμηλής και μεσαίας τάξης των Ελλήνων και είναι περήφανος που τους ανάγκασε να δείξουν το πραγματικό ¨δημοκρατικο¨ πρόσωπό τους.


Ο αδάμαστος αλέκτορ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν τα έφαγε μαζί τους


Δεν είναι κοπρίτης.


Δεν είναι τεμπέλης.


Δεν είναι ούτε απατεώνας.


Ο αδάμαστος αλέκτορ είναι μόνον Έλληνας.


O αδάμαστος αλέκτορ κατήγγειλε τα παραπάνω σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά κανένας δεν ανέφερε τίποτε.


O Αδάμαστος Αλέκτορ ελπίζει στην αλληλεγγύη των ελεύθερων bloggers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου