Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
Είναι πλέον αποδεκτό από το μεγαλύτερο ή τουλάχιστον από ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, ότι μεγάλη μερίδα από τους πολέμους και τις εξεγέρσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν, και ειδικά σε αυτούς που έμμεσα συμμετείχε το αμερικανοεβραϊκό λόμπι, είχαν κατοχικό απώτερο σκοπό, και "εξόρυξη" κερδών από εκμετάλλευση των κατεχόμενων..Και εννοώ ότι σε πολλές περιπτώσεις όπως δείχνουν "κεκαλυμμένες" αποδείξεις, οι πόλεμοι και οι εξεγέρσεις ξεκίνησαν για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που πιστέψαμε... Γιαυτό θέλω να δούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα στην τρέχουσα αιματοχυσία που λαμβάνει χώρα στην Λιβύη..Να δούμε δηλαδή την αλήθεια χωρίς τον μανδύα των ΜΜΕ..

Η τωρινή άποψη που επικρατεί είναι η θέληση των αντικαθεστωτικών για ανατροπή του Καντάφι και του αυταρχικού-φασιστικού καθεστώτος του...

Με κατάληξη την εμπλοκή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ για την διάσωση του λαού της Λιβύης..!
Η εικόνα ενός αυταρχικού και απάνθρωπου αρχηγού της Λιβύης κίνησε μάζες αντιδράσεων και ευαισθητοποίηση ευρωπαϊκών και Νατοϊκών κρατών και εμπλοκή τους υπέρ των αντικαθεστωτικών...!


Ποια είναι όμως η εικόνα του Καντάφι πριν το ξέσπασμα της εξέγερσης :


Ο Μουαμάρ Αλ Καντάφι λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια ηγεσίας στην Λιβύη έχει κάνει τον λαό του να διαφέρει από πολλά μουσουλμανικά - αραβικά κράτη..: Μερικά παραδείγματα από την αντιαραβική ηγεσία του Καντάφι:


Η Λιβύη είχε το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στην Αφρική. Λιγότερο από το 5% των κατοίκων της πεινούσαν. Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι τιμές των τροφίμων συνεχώς αυξάνονταν, η κυβέρνηση της Λιβύης είχε καταργήσει όλους τους φόρους επί των τροφίμων.
Οι Λίβυοι ήταν πλούσιοι.
Η Λιβύη είχε το μεγαλύτερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Αφρική. Η κυβέρνηση φρόντιζε, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει στην ευημερία.
Ο πλούτος ήταν μοιρασμένος δίκαια.
Στη Λιβύη ζούσαν λιγότεροι άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας από ότι στην Ολλανδία.

Πως έγινε η Λιβύη τόσο πλούσια;
Γιατί έχει πετρέλαιο και δεν επέτρεπε σε ξένες εταιρείες να της το κλέβουν, όπως συμβαίνει στη Νιγηρία, μια χώρα, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχεται από την Shell.


Όπως κάθε χώρα, έτσι και η Λιβύη υποφέρει από μια κυβέρνηση διεφθαρμένων γραφειοκρατών, που προσπαθούν να κόψουν ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Ως απάντηση, ο Καντάφι θέσπισε νόμους, με τους οποίους τα έσοδα από το πετρέλαιο να διανέμονται απευθείας στον πληθυσμό της χώρας, γιατί ήταν της γνώμης, ότι η κυβέρνηση δεν ήταν δίκαιη στο λαό.


Επίσης το κράτος της είναι το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές.


Μια γυναίκα στην Λιβύη μπορεί να δείχνει θηλυπρεπής, όπως και στον δυτικό κόσμο, μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα τη αρεσκείας της, από καθηγήτρια μέχρι και στρατιωτικός..!!!
Αυτό το κράτος έχει αλλάξει και αποσπαστεί ριζικά από την μουσουλμανική ιδέα των αραβικών κρατιδίων στα 40 χρόνια θητείας του Καντάφι στην ηγεσία της Λιβύης..!
Πως λοιπόν ξαφνικά άρχισαν να τον προβάλουν σαν αυταρχικό και απάνθρωπο Δικτάτορα, όταν υπάρχουν μαρτυρίες γυναικών π.χ. που θα έδιναν την ζωή τους για τον Καντάφι εφόσον τους έδωσε ζωή και νόημα..;
Η απάντηση έχει επαναληφθεί στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές...: Το έχουμε δει στην Σερβία - Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν...
Πάντα το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ εμφανίζονται ουδέτεροι αλλά μετά από μια αφορμή συνήθως παίρνουν τον ρόλο του "ειρηνιστή" και εισβάλουν στο κάθε κράτος...!
Είναι δυνατόν έπειτα από 40 χρόνια να ξύπνησαν μια μέρα οι καθεστωτικοί και να θέλησαν να διώξουν τον "σφαγέα" Καντάφι; Αντίθετα με τις Εξεγέρσεις στην Αίγυπτο και την Τυνησία όπου υπήρξαν μόνο "ειρηνικές" διαδηλώσεις, στην Λιβύη οι Αντικαθεστωτικοί ξεκίνησαν πόλεμο και οπλισμένοι άρχισαν να καταλαμβάνουν τις μεγάλες πόλεις της Λιβύης, σκοτώνοντας ταυτόχρονα Κανταφικούς και αστυνόμους...
Επίσης πληρωμένα μέλη και ομάδες τις Αλ Κάιντα συνέβαλλαν στο έπακρο στην αιματοχυσία κατά του Καντάφι...
Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο ηγέτης δήλωνε ότι δεν θα παραδώσω την χώρα και τους πόρους στα δυτικά χέρια(???) Όταν άρχισε αντεπίθεση ο Καντάφι και ο στρατός του, και εξάλειψε κάθε μέρος των αντικαθεστωτικών, τότε το ΝΑΤΟ σε ρόλο και πάλι "ειρηνιστή" μπήκε στον πόλεμο για την "σωτηρία του λαού της Λιβύης"...!! Αυτή είναι η εικόνα των ΜΜΕ Καντάφι δεν πουλάει τα πετρέλαια στην Shell όπως είπαμε, και έτσι χάνονται αρχικά πολλά κέρδη για την δύση...:Υπάρχει όμως και κάτι κρυφό στην υπόθεση που πυροδοτεί θεωρίες για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ και γενικότερα την αρχή της εξέγερσης.
 


Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του κόσμου..(για κάποιους το 8ο θαύμα). Λέγεται Great Man-Made River Project και αποτελείτε από ένα σύστημα τεράστιων υπόγειων σωληνώσεων που μεταφέρουν νερό..!!! Το θαυμαστό αυτό έργο είναι αλήθεια ότι φτιάχτηκε τοπικά κάτι που χτυπά την Δύση καθώς το κράτος της Λιβύης δεν δανείσθηκε ούτε ευρώ από τους αιμοδιψείς τραπεζίτες της Δύσης...!!!Στην Λιβύη υπάρχουν τέσσερις υπόγειες λεκάνες νερού στις Kufra, Sirt, Morzuk και την Hamada. Συνολικού όγκου 35.000 κυβικών χιλιομέτρων. Αυτές οι αποθήκες νερού παρέχουν απεριόριστα ποσά νερού στους Λίβυους.Το υπόγειο νερό αντλείται από 270 πηγάδια βάθους εκατοντάδων μέτρων μέσα στα ρεζερβουάρ. Το κόστος ενός κυβικού μέτρου νερού είναι 35 σεντς του δολαρίου έναντι 3,75 του αφαλατωμένου νερού. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι το νερό ισούται με την ροή 200 ετών του ποταμού Νείλου.


Δεν βλέπετε ακόμα τον λόγο εμπλοκής των ΝΑΤΟϊκών....δείτε προσεκτικά:Ο στόχος της σχεδίασης - υλοποίησης του συστήματος αυτού, ήταν σαφώς να κάνει της Λιβύη καθώς και τις γύρω αραβικές χώρες αγροτικές πλουτοχώρες, ανεξάρτητες από την Δυτική εισαγωγή προϊόντων,...Με τόσο νερό πράγματι η ομάδα αυτών των αραβικών χωρών θα αποκοπτόταν από κάθε σπατάλη σε ξένο εμπόριο . Θα γεννούσε ένα ενιαίο σύστημα τροφοδότησης και επιβίωσης των αραβικών χωρών, και θα επέφερε τεράστια κέρδη από τις εξαγωγές..Ταυτόχρονα θα ζημίωνε τις εταιρίες τροφών - σπόρων της δύσης, θα στερούσε αμύθητα ποσά στην δύση κάθε χρόνο...Είναι αλήθεια η Δύση, και η Ελίτ των τραπεζιτών δεν επιτρέπει την αυτάρκεια σε κανένα κράτος...!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα που επικρατούσε πριν την εξέγερση στην Λιβύη..σας αφήνω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...!!!
 
 
http://truth-revelation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου