Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Καμίνη, αντί να ασχολείσαι με το Σύνταγμα γιατί δεν καθαρίζεις την Ομόνοια; ΥΠΟΚΡΙΤΗ!



Την ίδια στιγμή που ο Δήμαρχος Αθηναίων κόπτεται να απομακρύνει τις σκηνές των αγανακτισμένων από την Πλατεία Συντάγματος προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης, λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα, στην γειτονική πλατεία της Ομόνοιας και πέριξ αυτής, αλλοδαπές ιερόδουλες και ναρκομανείς βγαίνουν κατά εκατοντάδες αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο αφού κουβαλούν και πολύ σοβαρές ασθένειες.



Την ζοφερή αυτή εικόνα του κέντρου της Αθήνας και την....

 ανακολουθία που κυριαρχεί σε επίπεδο κυβερνώντων και τοπικών αρχόντων αφού τους ενοχλούν οι σκηνές και δρουν αρμοδίως αλλά για τις υπόλοιπες ασχήμιες της πόλης…. όλο παρεμβαίνουν κι όλα τα ίδια μένουν, περιέγραψε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλλελλεγγύης στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το μεταναστευτικό.






Ο κ. Τιμοσίδης παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα σοβαρές ασθένειες εμφανίζουν αλματώδη αύξηση, όπως η φυματίωση επιθετικής μορφής αλλά και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα AIDS και Ηπατίτιδα C και B, διευκρινίζοντας πάντως ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες και οι ναρκομανείς να πάνε αλλού αλλά να εξευρεθούν, για μία ακόμη φορά, συνολικές λύσεις σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.






Επί του παρόντος, προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων επισκέπτεται τα… σκοτεινά σημεία της πόλης παρέχοντας συμβουλές ενώ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σύσκεψη , παρουσία όλων των δημάρχων του Λεκανοπεδίου αλλά και εκπροσώπων των κομμάτων για την ανεξέλεγκτη χρήση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της πρωτεύουσας. Να δρομολογηθούν άμεσα συγκεκριμένες δράσεις ζήτησαν τα μέλη της επιτροπής.

 
 
 
www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου