Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το Θράσος έχει Όρια, η Αθλιότητα Όχι κε Παπανδρέου





«Αφήνω σε άλλους αυτή τη φιλοδοξία, να γίνουν πάση θυσία πρωθυπουργοί της Ελλάδας της δραχμής» είπε ο Γιωργάκης απευθυνόμενος στο Σαμαρά χωρίς όμως να τον κατονομάσει και πρόσθεσε πως όλο αυτό τον καιρό «περίσσεψε η ανευθυνότητα, η λάσπη, η λοιδορία, η αμφισβήτηση του πατριωτισμού από αυτούς που έβαλαν φωτιά στο σπίτι και το έβαλαν στα πόδια. Έριχναν λάδι στη φωτιά που εμείς σβήναμε ποντάροντας στην αποτυχία»






Σε ευχαριστούμε Γιωργάκη που θα αφήσεις....
 σε άλλον την φιλοδοξία να γίνουν πρωθυπουργοί της δραχμής. Βέβαια δεν είναι ο Σαμαράς η επιλογή μας και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι αλλά πιστεύω ότι είναι σαφώς καλύτερος από εσένα καθώς αποδείχτηκες αποτυχημένος πρωθυπουργός του ευρώ και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πιο αποτυχημένος σαν πρωθυπουργός της δραχμής.






Σε ευχαριστούμε που εσύ μιλάς για ανευθυνότητα, λάσπη, λοιδορία, αμφισβήτηση πατριωτισμού. Και αυτό γιατί την έννοια την λέξεων την ξέραμε μόνο ετυμολογικά αλλά εσύ και η συνεργάτες σου μας βοηθήσατε να κατανοήσουμε πολύ καλά τι σημαίνει κάθε μία ξεχωριστά.






Νοιώσαμε πολύ καλά με πόση «υπευθυνότητα» οδηγήσατε έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και μία χώρα στην επαιτεία. Με πόση «υπευθυνότητα» ξεπουλήσατε μία χώρα, ένα λαό, την ιστορία τους.





Νοιώσαμε τη λάσπη όταν εσύ Γιωργάκη μας αποκαλούσες στην Ε.Ε. διεφθαρμένους, όταν ο Πάγκαλος μας αποκαλεί «κοπρίτες» όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, ζώα τους δημοσιογράφους που γράφουν εναντίον του αλλά και όσους τα διαβάζουν, όταν είπε ότι «μαζί τα φάγαμε». Αλλά μαζί με τη λάσπη νοιώσαμε και τα ασφυξιογόνα της 29ης Ιουνίου (για τα οποία σας κατηγορούν ότι είναι ληγμένα αντί να σας ευγνωμονούν οι αχάριστοι αφού αν δεν ήταν ληγμένα θα είχαμε και νεκρούς σήμερα.)






Θυμάσαι Γιωργάκη με πόση στοργή και περίσσια Δημοκρατία περιέβαλαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τους πολίτες; Με πόση αυτοθυσία τα ΜΑΤ φρόντισαν μία ειρηνική διαδήλωση να γίνει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας;






Νοιώσαμε την έννοια της λοιδορίας όταν στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας και ιδίως η πλατεία Συντάγματος ήταν γεμάτη αστυνομικούς. Ποιος να καταλάβει ότι τους έβαλες όχι για άλλο λόγο από το να θυμηθούν οι Έλληνες πως ήταν τα χρόνια της Χούντας και πόσο δημοκράτης είσαι εσύ; Που να καταλάβουν οι αχάριστοι Έλληνες ότι οι μπάτσοι μας δέρνουν για το καλό μας ακριβώς όπως δέρνει ο γονιός το παιδί του που παραστρατεί (άσχετα αν σήμερα κανένας γονιός δεν δέρνει πλέον τα παιδιά του γιατί κάθε μορφή βίας αποτελεί κακοποίηση).






Νοιώσαμε τον πατριωτισμό σας καθώς σας βλέπουμε να ξεπουλάτε τη χώρα μας και την ιστορία της. Τι έγινε αλήθεια με το ζήτημα των Σκοπίων «πατριώτη» Γιωργάκη; Γιατί δεν έχετε το θάρρος να πείτε ότι η αναγνώριση των Σκοπίων θεωρείται τετελεσμένο; Τι γίνεται με την ΑΟΖ «πατριώτη» Γιωργάκη; Γιατί δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον Εθνικό μας πλούτο και τα πετρέλαια του Αιγαίου; Τι γίνεται με το θέμα της ιστορίας «πατριώτη» Γιωργάκη όταν την αλλοιώνετε και την παραποιείτε στα σχολεία;






Μιλάς για αυτούς που «έβαλαν φωτιά στο σπίτι». Αλήθεια Γιωργάκη όταν ο πατέρας σου δημιουργούσε το πρόβλημα εσύ τι έκανες; Όταν ο πατέρας σου χρέωνε την Ελλάδα εσύ ήσουν υπουργός στις Κυβερνήσεις του και συμμετείχες. Εσύ όταν ο πατέρας σου έβαζε τη φωτιά τι έκανες; Παρακολουθούσες όλο εκστασιασμό ως άλλος Νέρων ή το έβαλες στα πόδια; Γιατί τότε δεν προσπάθησες να τη σβήσεις .






Όταν ο Σημίτης έβαζε φωτιά στο σπίτι καταστρέφοντας την οικονομία με πλασματικές εκθέσεις, λογιστικές αλχημείες, κλέψιμο των Ελλήνων με το Χρηματιστήριο και με μίζες της SIEMENS εσύ τι έκανες; Όταν ο Σημίτης ξεπουλούσε τα Ίμια τι έκανες; Συγνώμη ξέχασα χόρευες ζεϊμπέκικο για τον φίλο σου και τότε ομόλογο σου υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ.






Τελικά το θράσος έχει όρια ενώ η αθλιότητα όχι Γιωργάκη. Και σε εσένα περισσεύουν και τα δύο!!!!






Άγγελος Ιακωβίδης






Εικόνα ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου