Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πληρώσαμε 220.000 ευρώ τα DVD- «βιβλία» της Άννας…



 Στη γραμμή «Λεφτά υπάρχουν» -όποτε και για όπου θέλουμε πάντα- εξακολουθεί να κινείται η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.






Μετά την αποκάλυψη του Newpost.gr ότι η κ. Διαμαντοπούλου ξόδεψε 61.536 ευρώ για να κάνει φρούριο...
 το υπουργείο Παιδείας υπό τον φόβο κινητοποιήσεων, ένα νέο έγγραφο αποδεικνύει εκ νέου την κάκιστη οικονομική διαχείριση του υπουργείου της.






Την ώρα που στα περισσότερα σχολεία της χώρας επικρατεί αλαλούμ από τις ελλείψεις βιβλίων λόγω της καθυστέρησης της έγκρισης του προϋπολογισμού του Oργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων για το 2011, το υπουργείο Παιδείας πλήρωσε μάλλον ακριβά την κωλυσιεργία του.






Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 220.000 ευρώ επιχορηγήθηκε το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» που εδρεύει στην Πάτρα για την παραγωγή των DVD που θα δοθούν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια για να καλύψουν τη «τρύπα»των ελλείψεων.






Τη σχετική απόφαση για το κόστος των ψηφιακών μέσων εκμάθησης υπέγραψε στις 5 Σεπτεμβρίου η Άννα Διαμαντοπούλου, στην οποία αναφέρεται ότι τα DVD θα έχουν… «το περιεχόμενο των διδακτικών βιβλίων του Γυμνασίου – Λυκείου σε ψηφιακή μορφή και τη διανομή τους σε όλα τα Γυμνάσια – Λύκεια της χώρας έως την έναρξη του σχολικού έτους 2011 2012«, με την πλέον πρόσφορη διαδικασία.






Καλή η τεχνολογία κ. Διαμαντοπούλου αλλά κοστίζει ακριβά…






Γ.Κ

http://www.tsantiri.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου