Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ! ! !




Κάποτε ο Κίσινγκερ την δεκαετία του 70, έλεγε για μας τους έλληνες : «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι αυτό το λόγο πρέπει να τους χτυπήσουμε βαθειά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες : έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβασθούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στη....
Μέση Ανατολή».

Που να ήξερες βρε Κίσσιγκερ ότι ακόμη και αυτά που έλεγες τότε αν ήταν δυνατόν να επιβληθούν μέσα σε μια νύκτα από ένα βάρβαρο κατακτητή της χώρας μας πάλι δεν θα καταφέρνατε απολύτως τίποτα διότι εμείς οι έλληνες έχουμε ένα μοναδικό προνόμιο! Ήτοι :....

1ον. Εκλέγουμε εδώ και 37 χρόνια, αλλά και προ της «επαράτου» 7ετίας, κυβερνήσεις και κυβερνήτες προερχόμενους από δύο ή τρεις οικογένειες, που «κατσικώνονται» σε κυβερνητικές θέσεις μαζί με τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα ανίψια τους κουμπάρους και τους λοιπούς συγγενείς εκμεταλλευόμενοι την εξουσία αλλά και το οικονομικό όφελος που πηγάζει απ’ αυτήν !!!

2ον. Εκλέγουμε όποτε αυτοί θέλουν και το κρίνουν σκόπιμο για ίδιο συμφέρον και όχι όπως επιβάλλει το Σύνταγμα της Χώρας που φυσικά οι ίδιοι ψήφισαν, βουλευτές, ευρωβουλευτές και κυβερνήσεις που :

· Θα αφαιρούσαν το θρήσκευμά μας από τις ταυτότητες για λόγους που ακόμη δεν γνωρίζουμε!!!
· Θα ευχαριστούσαν τους Αμερικάνους μέσα στο Κοινοβούλιο, το Ναό της Δημοκρατίας όπως τον λένε, για το θεάρεστο «έργο» τους, την μαύρη νύκτα των ΙΜΙΩΝ, δημιουργώντας γκρίζες ζώνες στο γαλάζιο μας Αιγαίο!!!
· Θα καταψήφιζαν έλληνες ευρωβουλευτές πρόταση για καθιέρωση της ελληνικής γλώσσας ως επίσημης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πράγμα που το ζήτησαν κατά καιρούς Ισπανοί, Βάσκοι την καταγωγή ευρωβουλευτές!!!
· Θα αποκαλούσαν από του βήματος της ευρωβουλής το μόρφωμα του κρατιδίου των Σκοπίων , ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» !!!
· Θα έμεναν εντελώς απαθείς κατά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους του τουρκοκυπρίων ως ανεξάρτητου κράτους, διεκδικώντας μάλιστα να έχει και δική του ΑΟΖ !!!
· Θα τάσσονταν δημοσίως υπέρ του προδοτικού και κατάπτυστου για τα ελληνοκυπριακά συμφέροντα σχεδίου ΑΝΑΝ !!!
· Θα υποδούλωναν οικονομικά τη Χώρα σε μια ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ, προφασιζόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο σώζουν τη χώρα από οικονομική καταστροφή, στην ουσία όμως εξαθλιώνοντας τους έλληνες !!!
· Θα δήλωναν μέσα στο εθνικό κοινοβούλιο ότι είναι «ευτυχής που υπάρχει η τρόικα» !!!
· Θα θεσμοθετούσαν τέλη, φόρους, περικοπές μισθών και συντάξεων, απολύσεις υπαλλήλων κλπ δυσβάστακτα μέτρα , για την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και την υποταγή του στα κελεύσματά τους εν ονόματι της δημοκρατίας και της μη χρεοκοπίας.
· Θα υιοθετούσαν τις απόψεις σκοτεινών και επικίνδυνων κύκλων ότι η σφαγή των ελλήνων από τις ορδές του Κεμάλ το 1922 και η εκδίωξη των ελλήνων από τα παράλια της Μικράς Ασίας, ήταν μια εκούσια φυγή που προκάλεσε μάλιστα και συνωστισμό κατά την αναχώρησή τους με τα πολυτελή «κρουαζιερόπλοια» της εποχής από το λιμάνι της Σμύρνης !!!
· Θα γέμιζε η πρωτεύουσα της Χώρας αλλά και άλλες πόλεις και χωριά ακόμη, με λαθρομετανάστες από τα πέρατα της Ασίας, Αφρικής κλπ που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους, πουλώντας διάφορα πράγματα χωρίς να πληρώνουν φόρους, να τυγχάνουν υγειονομικής περίθαλψης στα δημόσια νοσοκομεία χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για ασφάλεια υγείας, να κάνουν απεργία πείνας και το κράτος να υποχωρεί στις απαιτήσεις τους και να μη συγκινείται κανείς και για τίποτα, διότι στο βάθος του μυαλού και του απώτερου σκοπού τους είναι να τους νομιμοποιήσουν και να εκμεταλλευθούν τα ψηφουλάκια τους !!!
· Θα βρισκόμασταν εν έτει 2011 και οι μαθητές στα σχολεία να μην έχουν βιβλία, γιατί η υπουργός της Κυβέρνησης δεν φρόντισε να διεξάγει τον διαγωνισμό για την προμήθεια χάρτου έγκαιρα και με νόμιμες διαδικασίες, και να μην πληρώνει κανείς και για τίποτα ούτε να παραιτείται, διότι η λέξη ΕΥΘΙΞΙΑ καταργήθηκε από το ελληνικό λεξιλόγιο και αντικαταστάθηκε από τη λέξη ΓΟΜΑΡΙΑ !!!

Αυτά τα ωραία και άλλα πολλά συμβαίνουν στη χώρα που δίδαξε τέχνη, πολιτισμό, αλλά και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έδωσε το αρχαιοελληνικό όνομα ΕΥΡΩΠΗ, σε μια Ήπειρο, αλλά τις έλαχε να έχει ανάξιους ηγέτες που την οδήγησαν στα χάλια που είναι σήμερα διότι απλά μέχρι τώρα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και πιστεύαμε σε ψεύτικα προεκλογικά συνθήματα που μετεκλογικά μετατρεπόντουσαν σε επαχθή μέτρα.
Αλλά σιγά σιγά ξυπνάμε και δεν θα είναι αργά που ως «αναγεννώμενοι φοίνικες» θα σταθούμε στα πόδια μας και εκ της στάχτης μας θα αναγεννηθούμε για να διαψεύσουμε και σας που μας τιμωρείτε οικονομικά αλλά και τους υπερφίαλους πολιτικούς μας που ξεχνούν κάτι που είπε ο αρχαίος Έλληνας τραγικός ποιητής ΑΓΑΘΩΝ :

ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ:
ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΑΡΧΕΙ.
ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου