Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυση στην κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία





Ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00μμ, ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ηλίας Μαρκόπουλος καταθέτει ΜΗΝΥΣΗ (Μηνυτήρια Αναφορά) με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στον...
 Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως Πολιτική Αγωγή, εναντίον της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και των μελών της Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου, Ανδ. Λοβέρδου, Χ. Παπουτσή, Α. Διαμαντοπούλου, Θ. Πάγκαλου, του αδερφού του πρωθυπουργού Ανδρ. Παπανδρέου και τους συμμετέχοντες στην εταιρεία Institute for Climate and Energy Security στην Ελβετία για τον βρόμικο ρόλο τους στη λεηλασία της Ελλάδας και επίσης κατα παντός υπευθύνου για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων για το έλλειμα του 2009 με βάση τις καταγγελίες της καθηγήτριας Οικονομετρίας κας Ζωής Γεωργαντά και των άλλων τεσσάρων αποπεμφθέντων μελών της Επιτροπής.






Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ επίσης θα προσφύγει στο Ευρωπαικό δικαστήριο για την ίδια υπόθεση εντός της επόμενης εβδομάδας κινούμενη εναντίον του κ. Ραντερμάχερ της EuroStat καθώς και του νύν προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κυρίου Γεωργίου για συνενοχή και ηθική αυτουργία.






Θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στον Τύπο και στα ΜΜΕ, αλλά μιας και πολύ φοβούμαστε οτι και πάλι οι ανακοινώσεις μας αυτές θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων, θα γίνει αναδημοσίεση του σχετικού email που θα έχει σταλεί απο τα γραφεία μας καθώς και τους αποδέκτες του email, για να αποκαλυφθεί επιτέλους ο βρώμικος ρόλος τους.






Η αναγέννηση της πατρίδας μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, αν δεν πληρώσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ για το ξεπούλημά της!






Απο το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου