Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γκρουπ στο Facebook για δημόσιο έρανο υπέρ του Πάγκαλου!



Οι προχθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στην πρωινή εκπομπή του MEGA σχετικά με το χαράτσι στα ακίνητα, προκάλεσαν δικαιολογημένα την αντίδραση αρκετών πολιτών, που με αρκετό χιούμορ και καυστικότητα έσπευσαν να δημιουργήσουν γκρούπ.... συμπαράστασης και υποστήριξης του πολιτικού, στο Facebook με σκοπό να τον ενισχύσουν οικονομικά για να πληρώσει το χαράτσι…
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, και ο ίδιος ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις οικονομικά εξαντλημένες κοινωνικές ομάδες, καθώς δεν διαθέτει 7.500 ευρώ για να πληρώσει το έκτακτο τέλος των ακινήτων, τα οποία έχει κληρονομήσει ! Μάλιστα δήλωσε ότι ψάχνει για αγοραστή για κάποιο απ’αυτά προκειμένου να μπορέσει να καταβάλλει το απαιτούμενο ποσό… Όταν ρωτήθηκε από τους Καμπουράκη και Οικονομέα, για το τί θα κάνει αν δεν βρεί αγοραστή δήλωσε : »E, τότε μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να με βάλει φυλακή». Όπως ήταν επόμενο οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή πολλών Ελλήνων, που σατίρισαν με χιούμορ στο Facebook τις οικονομικές.. δυσκολίες του πολιτικού.
Ειρωνικά σχόλια όπως: »Ας κάνουμε κάτι…να σώσουμε από την φυλακή τον Πάγκαλο! Το άδικο χαράτσι του Βενιζέλου δεν μπορεί να το πληρώσει…του λείπουν 7.500 ευρώ! Ελάτε να σώσουμε τα ακίνητά του…δεν πρέπει να τα πουλήσει! Για κάθε like θα συγκεντρώνονται 10 λεπτά του ευρώ…για μας δεν είναι τίποτα! Για εκείνον όμως είναι πάρα πολλά (δυσβάσταχτα!) τα 7.500 ευρώ…Δώστε και σώστε τον Πάγκαλο! FREE TEO!!!» ή »Πάμε μπροστά με τον Πάγκαλο τον ΑΝΤΑΡΤΗ!!», έχουν αναρτηθεί σε γκρούπ όπως το »Δημόσιος έρανος για τα ακίνητα του Πάγκαλου»
ΠΗΓΗ: mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου