Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανακτισμένος κατά υφυπουργού Εσωτερικών (VIDEO)






'Αρον άρον αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος από τελετή εγκαινίων στην Κοζάνη. Αγανακτισμένος ανέβηκε στο βήμα και επιτέθηκε φραστικά στον ίδιο και την κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο...


Τα εψαλαν στον Κουκουλοπουλο by babisflou

Την ώρα που ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις  Κουκουλόπουλος έκοβε την κορδέλα για να εγκαινιάσει την Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση, στα Κοίλα Κοζάνης, ένα από τα πιο δραστήρια μέλη των "Αγανακτισμένων" της περιοχής, ανέβηκε στα βήμα και διαμαρτυρήθηκε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες.
Στη συνέχεια, σε πιο έντονο ύφος έθεσε αρκετά ερωτήματα στον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος βέβαια δεν απάντησε και αποχώρησε από το σημείο, ενώ το πλήθος συγκεντρωμένων ζητωκραύγαζε τον αγανακτισμένο που αναρωτιόνταν πόσα χρήματα παίρνουν οι πολιτικοί του τόπου και εάν θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με 800 ή και 1.200 ευρώ.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον ίδιο στις περασμένες εκλογές, ωστόσο σημείωσε ότι "ο κ. Κουκουλόπουλος λίγα έχει προσφέρει στους συντοπίτες του", ενώ υπονόησε ότι η ανάδειξή του σε υφυπουργό Εσωτερικών έχει προκύψει με δόλιους τρόπους.


Πηγή: va-portal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου