Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί όσοι πολέμησαν τον Καραμανλή κόπτονται τώρα για τις υποκλοπές;





Ακόμα και η εφημερίδα του κατά την αμερικανική πρεσβεία….καλύτερου δημοσιογράφου επιστρατεύεται σήμερα στην υπόθεση των υποκλοπών. Για να μας πει ότι οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έγιναν για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 συνεχίσθηκαν και το 2005 και πως αντί για τους τρομοκράτες παρακολουθούσαν … την κυβέρνηση Καραμανλή.






Πάλι δεύτεροι και καταϊδρωμένοι έρχονται. Έγραφε το antinews στις 14/02/2008 και σε άλλες αναρτήσεις του:






Οι υποκλοπές έγιναν μέσω του C4I;






Οι υποψίες ότι οι υποκλοπές γίνονταν και μέσω του C4Ι, όχι απλά είναι έντονες, αλλά διατυπώνονται ακόμα και σε εκθέσεις μελών της Επιτροπής που συστάθηκε επί κυβέρνησης ΝΔ για την τελική παραλαβή του συστήματος. Επίσης άλλα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Διεύθυνση Ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (ΔΑΟΑ), είχε υποχρεωθεί....
 να διαπιστεύσει ως «τεχνική υποστήριξη» περισσότερα από 2.000 άτομα της SAIC, που «αλώνιζαν» στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και έκαναν ότι ήθελαν σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.






Ύστερα μάλιστα από συμφωνία μεταξύ των Αμερικανών και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (Βουλγαράκης) δόθηκε έγγραφη εντολή στη SAIC (Αύγουστος του 2004) για εγκατάσταση και διασύνδεση τερματικών GPS του Ολυμπιακού Κέντρου Ασφαλείας με την Κεντρική Υπηρεσία της NGA στο Μισούρι των ΗΠΑ). Έτσι, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πολλοί άλλοι γνώριζαν όλες τις κινήσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας.






Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η υπόθεση των υποκλοπών για την οποία ασκήθηκε ήδη δίωξη για κατασκοπεία είναι σοβαρότατη, καθώς μάλιστα συνδέεται με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή και την διαμάχη Αμερικής – Ρωσίας.






Ξεκάθαρη είναι άλλωστε και η θέση του Αντώνη Σαμαρά στο θέμα, στη σημερινή συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”:






Ερώτηση: Νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας συνδέουν την υπόθεση των υποκλοπών με την αμερικανική πρεσβεία. Πιστεύετε ότι ο Κώστας Καραμανλής και η κυβέρνηση της Ν.Δ «πλήρωσαν» πολιτικά τη στρατηγική συνεργασία με τη Μόσχα στην ενέργεια, το βέτο στο Βουκουρέστι και το Σχέδιο Ανάν;






Απάντηση: Δεν πρόκειται να σχολιάσω μια υπόθεση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δικαστική διερεύνηση. Ασχέτως αυτού, το βέβαιο είναι πως η πολιτική των αγωγών, η στάση της Ελλάδας στο Βουκουρέστι και η στάση στο Σχέδιο Ανάν αναμφίβολα συγκαταλέγονται στα πολύ θετικά της κυβέρνησης Καραμανλή. Που γίνονται ακόμα θετικότερα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την αντίστοιχη -και αντίθετη- στάση τότε του ΠΑΣΟΚ στα ίδια ζητήματα.






Από εκεί και πέρα όμως ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση τα περισσότερα ΜΜΕ και δυστυχώς αρκετά ιστολόγια, μόνο κακό κάνει στην υπόθεση και την αλήθεια.






Εκεί βέβαια που μέχρι και ο βαρόνος Μυνχάουζεν θα σήκωνε τα χέρια ψηλά, είναι όσα ακούσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Mega. Σύμφωνα με το οποίο αμερικανικός δάκτυλος φαίνεται να ήταν πίσω από τις υποκλοπές σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, στελεχών της κυβέρνησης και δεκάδων πολιτών. Μάλιστα , ένα φάντασμα με το ψευδώνυμο Μάρκος Πέτρου, έδωσε ένα από τα τέσσερα κινητά που χρησιμοποιήθηκαν στις υποκλοπές σε ένα άλλο φάντασμα που υπόγραψε μία σύνδεση με το ψευδώνυμο American Embassy (!!!). Μέσω αυτής της συσκευής επικοινωνούσε με οχτώ κινητά της πρεσβείας, 14 σταθερά και δυο τηλέφωνα στο … Maryland των ΗΠΑ.






Δηλαδή πάει ένας Αμερικανός κατάσκοπος να παρακολουθήσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και όχι μόνο αγοράζει από τον “Γερμανό” της γωνίας ένα κινητό επειδή είναι πανάκριβα στη Νέα Υόρκη, αλλά δηλώνει κι από πάνω, για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, ότι είναι της …αμερικανικής πρεσβείας.






Πρέπει να πιστεύουν ότι αποκουζουλαθήκαμε όλοι εντελώς από τα μέτρα και από την πείνα για να σερβίρουν τέτοια ανέκδοτα.






Εμείς πάντως προτείνουμε, ο “American Embassy”, να αθωωθεί λόγω ηλιθιότητας, έκτος αν ήταν διπλός πράκτορας της KGB. Στην περίπτωση αυτή το σενάριο πρέπει να δοθεί επειγόντως στον Ζεράρ ντε Βιλλιέ να γράψει νέο βιβλίο με τον Μάλκο. Που θα κάνει άγριο σεξ με την Τζούλια ενώ θα παρακολουθεί από την αμερικανική πρεσβεία το γραφείο του Καραμανλή. Θα ξεπουλήσει.






Το άλλο κορυφαίο το διαβάσαμε στο διαδίκτυο. Την περίοδο, λέει, που ασκούσε πιέσεις στον πρώην πρωθυπουργό ο ίδιος δάκτυλος , υπήρξε διήμερη απαγωγή της συζύγου και των δύο παιδιών του και έτσι οδηγηθήκαμε σε πρόωρες εκλογές.






Ναι, κι εγώ έχω απόψε ραντεβού με την εικονιζόμενη Ούμα Θέρμαν.






Spielberg… ακούς;






ΠΖ






antinews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου