Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

"ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ": ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!




Tην ανησυχία του για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας με σημερινή δήλωσή του, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας που ανέφερε ότι υπάρχει μελέτη για πώληση ελληνικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 125 δισ. ευρώ. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σε μιά ιδιαίτερα σκληρή δήλωσή του κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία....
Μετά το χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας, είπε ο Α. Τσίπρας, "καταλαβαίνουμε πλέον για ποιο λόγο οι Γερμανοί βιομήχανοι κόντεψαν να σηκώσουν στα χέρια τον κ. Παπανδρέου".



Διερωτόμαστε, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ποιος Έλληνας πολιτικός, ποιος υπουργός ή πρωθυπουργός μπορεί να βάλει την υπογραφή του σ΄ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης του δημόσιου πλούτου και επίσης. "Διερωτόμαστε εάν μια τέτοια επιλογή δεν σημαίνει έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα. Και αν δεν σημαίνει αυτό προδοσία, τότε τι είναι προδοσία;"



Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει τη νομιμοποίηση να προχωρήσει στο ξεπούλημα της χώρας και πρόσθεσε : "Ας το καταλάβουν όσοι σχεδιάζουν ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης. Ας το καταλάβουν ότι πολύ σύντομα θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Πολύ σύντομα όσοι πλιατσικολόγοι ετοιμάσουν να πάρουν κοψοχρονιά όλη τη χώρα, να καταλάβουν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους".



Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με το προεδρείο της ΟΛΜΕ και σε δήλωσή του για την κατάσταση στα σχολεία τόνισε ότι σχολείο δίχως βιβλία, δίχως στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή, δίχως στοιχειώδεις δαπάνες για καθαριότητα και υγιεινή, δίχως εκπαιδευτικούς και με στοιβαγμένους μαθητές ανά 30 στις τάξεις, δεν μπορεί να είναι σχολείο. Επίσης, είπε, η εκπαίδευση με εξαθλιωμένους, πεινασμένους εκπαιδευτικούς δεν μπορεί να είναι εκπαίδευση.



Ο Α. Τσίπρας κατηγόρησε τόσο τον πρωθυπουργό γιατί όπως είπε, η κυβέρνηση Παπανδρέου όφειλε να αφήσει τον πιο ευαίσθητο κοινωνικό τομέα, τα σχολειά μας, έξω απ΄ αυτή τη λαίλαπα τη μνημονιακή, αλλά έπραξε το αντίθετο, όσο και την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου τονίζοντας ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει το πολιτικό κόστος γι αυτές τις επιλογές. Και η κα Διαμαντοπούλου, η υπουργός που κατάφερε μόλις μέσα σε δύο χρόνια να διαλύσει ό,τι με κόπους, θυσίες και αγώνες είχε κατακτηθεί τις τελευταίες δεκαετίες, πρέπει να πληρώσει το πολιτικό κόστος.

ΕΥΓΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΑΙ! ΕΥΓΕ!


Το λέμε και το φωνάζουμε, αδιαφορώντας για τις ταμπέλες που έχουν έτοιμες για κόλλημα οι διάφοροι "υπερπατριώτες" και "υπερέλληνες"!



Καταξεφτίλισες ξανά τον Τζέφρυ και την παρέα του: ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ κι επιτέλους ακούστηκε αυτό από επίσημα χείλη!



Καταλάβατε τώρα δεξιοί, δεξιούληδες, κεντροδεξιοί, νεοδεξιοί, λαικοδεξιοί, υπερδεξιοί, ακροδεξιοί κλπ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΑΣ;



Ο αναρχοαριστερός Αλέξης, ο σύντροφος των κουκουλοφόρων, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ΣΑΣ...ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!!


Είπε αυτό που δεν τολμάτε να πείτε εσείς: Πως ο Γιωργάκης και η παρέα του ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!



Τόλμησες ποτέ να πεις κάτι τέτοιο Σαμαρά; Ή υπερψήφισες το ξεπούλημα του δημούσιου πλούτου, ονομάζοντάς το "αξιοποίηση";



Είχες το θάρρος λαλίστατε Καρατζαφέρη να χαρακτηρίσεις έτσι όσους ξεπουλάνε την Ελλάδα; Ή ζητας συγκυβερνήσεις και προτείνεις την απονομή ιθαγένειας σε όποιον ξένο φέρει λεφτά;



ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ: ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!



Ένας "μισέλληνας", αποδεικνύεται στην πράξη περισσότερο πατριώτης από τους "ελληνόψυχους"!



Παρατηρήστε επίσης την επίθεσή του στην καταστροφέα της Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου: Όχι, δεν είναι...συνωνυμία. Πρόκειται για την ίδια που ξερογλείφουν οι Αδωναρούληδες για κάνα...ψιχουλάκι!


http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου