Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχει να πληρώσει το νοίκι ο άνθρωπος που θα μηδένιζε σε ένα χρόνο το έλλειμμα




Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία μεταφέρθηκε από το ιστορικό κτήριο της Ρηγίλλης στα σύγχρονα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.
Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά θα αποχωρήσει κι από εκεί;







Εδώ κι αρκετές εβδομάδες κυκλοφορεί κάτι μεταξύ φήμης και είδησης. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φέρεται να έχει...
αναβάλει την πληρωμή του μηνιαίου μισθώματος εδώ και 5-6 μήνες! Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία έχει συμφωνήσει σε ενοίκιο ύψους 95.000 ευρώ τον μήνα με τον ιδιοκτήτη του κτηρίου Άρη Βωβό.






Με τα βεβαιωμένα χρέη της Νέας Δημοκρατίας να αγγίζουν τα 120(!) εκατομμύρια ευρώ, είναι απορίας άξιον το πως...






...θα καταφέρουν να αποφύγουν τη χρεοκοπία. Φαντάζομαι ότι οι φωστήρες που συνέταξαν το Ζάππειο 1.0 και το Ζάππειο 2.0 θα έχουν κάποια μαγική λύση στο συρτάρι τους.






Αντί επιλόγου, παραθέτω μια σύντομη παρατήρηση. Αν εγώ κι εσείς δεν πληρώσουμε το νοίκι μας για 1-2 μήνες, ο ιδιοκτήτης θα κινηθεί νομικά εναντίον μας και θα αρχίσει να μας απειλεί με έξωση. Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, ένας επώνυμος επιχειρηματίας κάνει υπομονή για τόσο καιρό. Φαντάζομαι χωρίς άλλα ανταλλάγματα. Το κάνει από την καλή του καρδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου