Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ας μάθουμε που σπούδασαν τα παιδιά των Υπ.Παιδείας μαζί και της Αννούλας!!!




Δεν έχουμε καμία διάθεση να λαϊκίσουμε, αλλά μπορεί η υπουργός Παιδείας να μας πληροφορήσει σε ποιο πανεπιστήμιο άρχισε να σπουδάζει ο γιός της;
Επειδή καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η κ. Διαμαντοπούλου, έστειλε το γιο της....

 για σπουδές στο Λονδίνο όπου τα πανεπιστήμια είναι ανοιχτά και τα μαθήματα ξεκίνησαν



Στο Ελλάντα, περισσότερες από 200 πανεπιστημιακές σχολές και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστές και κύριος είδε πότε (κι αν) θα ανοίξουν.


Εάν το ΠΑΣΟΚ, στα είκοσι τόσα χρόνια που κυβερνάει από τη μεταπολίτευση, είχε την ελάχιστη εμπιστοσύνη στη δημόσια παιδεία, όπως τη διαμόρφωσε (για να μην πούμε διέλυσε) θα υπήρχε έστω κι ένας υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ που θα είχε στείλει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο, ή ελληνικό πανεπιστήμιο.
 Δεν το έκαναν ούτε ο Γεράσιμος Αρσένης, ούτε ο Πέτρος Ευθυμίου, ούτε όπως φαίνεται τώρα η Άννα Διαμαντοπούλου.






Αφού όλοι τους υποστηρίζουν ότι αναβάθμισαν την ελληνική δημόσια παιδεία και έκαναν τα ελληνικά πανεπιστήμια εφάμιλλα των προηγμένων της δύσης, γιατί στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό;


Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του και αν έχει την οικονομική δυνατότητα, φυσικά και θα το στείλει έξω. Δεν θα το αφήσει να χάνει το χρόνο του στα ελληνικά πανεπιστήμια. Θα το στείλει όπου καλύτερα μπορεί. Όπως έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου που έστειλε την κόρη του στο Ιμπέριαλ, ο Κώστας Σκανδαλίδης που έστειλε το γιο του στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, ο Χρήστος Παπουτσής που έστειλε την κόρη του στο Γιέηλ….κτλ.


Να σταματήσουν όμως το δούλεμα και επιτέλους ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική. Ας σεβαστούν έστω και λίγο το μόχθο του μισθωτού γονέα. Εκείνου που στερήθηκε τα πάντα για να πληρώσει στο παιδί του φροντιστήρια, ώστε να περάσει σ’ ένα πανεπιστήμιο που σήμερα αρνείται να ανοίξει τις πύλες του και να το εφοδιάσει με γνώσεις. Η διάλυση της Παιδείας συνεχίζεται από το ΠΑΣΟΚ με εντυπωσιακή συνέπεια και προσήλωση. Ο στόχος τους είναι να κάνουν την παιδεία ακόμα ταξικότερη. Τα ελληνικά πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια θα δίνουν πτυχία κατώτερης αξίας για αυτό και θα φοιτούν σε αυτά μόνο τα παιδιά των «ιθαγενών». Τα δικά τους παιδιά, τα παιδιά των φυλάρχων, είναι μακριά άλλωστε, προφυλαγμένα από την απεχθή αυτή κατάσταση.


http://www.antinews.gr/2011/09/07/120794/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου